Ce ținute sunt populare în 2023?

BUCURESTI - 7 februarie 2023

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Anul 2023 pare să fie anul perfect pentru a te bucura de o varietate de activități. Proverbul “Nu lăsa pe mâine ce poți face azi” ar trebui să te motiveze să nu mai aștepți un an pentru a realiza tot ceea ce poți realiza chiar anul acesta și să începi să planifici. Vacanțele par să se înmulțească, cel puțin pentru cei care au dat de plăcerea lucratului de acasă sau mai bine spus, de oriunde. Mai multă distracție poate să implice automat mai multă responsabilitate, cum ar fi să devii un specialist al multitaskingului sau al alergatului din stânga în dreapta. Implicit, acest lucru te duce cu mintea la garderoba ta. Dispui oare de hainele potrivite care să te poarte prin zi, din activitate în activitate, fără să te dezamăgească și să te lase la greu? Haide-ți să aruncăm o privire asupra ținutelor preferate în anul 2023.

ținute populare

ținute populare

Ținute confortabile și versatile

Având în vedere atât persoanele care lucrează de acasă cât și cele care sunt destul de active, propunem pentru anul 2023 o varietate de treninguri dama. Când vine vorba de confort, nici o haină nu poate depăși confortul oferit de treninguri. Pe lângă faptul că pielea poate să respire datorită materialului, întreg corpul se simte mai confortabil în orice activitate atunci când poate să se miște liber. Chiar dacă lucrezi de acasă, este mai indicat să te schimbi de hainele de casă pentru a-ți spori motivația, însă nimeni nu spune că trebuie să te îmbraci în cămașă sau rochie.

Un trening colorat sau neutru, precum cele oferite în gama Aika, poate să fie destul de elegant încât să îți scoată în evidență latura profesională și productivă, însă în același timp destul de confortabil încât să îl poți purta opt ore așezată la birou. Persoanele active se vor bucura nespus de mult de treningurile preferate atunci când fac ceea ce le place cel mai mult. Fie că preferi să mergi la plimbare, la alergat sau la un antrenament în parc, această ținută îți va permite să te concentrezi știind că atât stilul cât și funcționalul ți-a fost asigurat. Un alt punct forte este multitudinea de culori în care se găsesc. Cine știe, poate îți alegi culoarea în funcție de stare.

Poate că cea mai bună parte la a alege un trening dama este chiar încălțămintea. Ai libertatea de a alege dintre cele mai confortabile perechi iar norocul face ca ele să fi devenit și cele mai interesante în ultimii ani. Fie că te atrage culoarea, modelul sau contrastul dintre încălțăminte și compleuri, partea bună e că ai de unde să alegi. Resursele nu sunt limitate!

Ținute elegante și comode

Un nou stil care devine din ce în ce mai popular sunt treningurile dama. Fie că sunt ele lungi, scurte sau asimetrice, se pare că au început să fie o alegere tot mai comună, atât în vestimentația de zi cu zi cât și la ocazii. Este util de menționat faptul că se poate găsi un trening pentru silueta fiecăreia. Treningurile pentru seară urmăresc de obicei să oglindească un aspect elegant și rafinat, utilizând materiale de calitate gen catifea cu texturi interesante. Treningurile de vară și de oraș sunt în schimb mult mai îndrăznețe. Acestea atrag atenția fie prin culorile vii, contrastante, fie prin decupaje surprinzătoare. Atât treningurile de seară cât și cele de vară ajung să reprezinte outfituri ideale atunci când sunt combinate cu accesoriile potrivite.

Nu în ultimul rând, e extrem de important cum alegeți încălțămintea. Dacă aveți ca obiectiv principal comoditatea, atunci o pereche de sandale sau botine ar trebui să fie suficient. În schimb, dacă vreți să duceți eleganța la extremă, atunci puteți alege o pereche de tocuri care să devină accesoriul principal al ținutei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aika/ce-tinute-sunt-populare-in-2023