[LIVE pe YOUTUBE] Astazi la ora 20:00 despre modalitati de protectie contra radiatiilor electromagnetice

BUCURESTI - 21 mai 2020

Comunicat tip General in Sanatate

O noua prezentare in direct cu Ing. Eugen Birgaoanu , fondatorul si liderul grupului de cercetare stiintifica Aimgroup - Romania, despre radiatiile electromagnetice si cele mai eficiente metode de contracarare a efectelor nocive asupra sanatatii. Sesiune cu intrebari si raspunsuri.

LIVE YOUTUBE RADIATII ELECTROMAGNETICE

LIVE YOUTUBE RADIATII ELECTROMAGNETICE

Astazi, 21 mai la ora 20:00 incepe un nou LIVE pe Youtube din seria " Radiatii electromagnetice , 5G si metode de protectie impotriva efectelor nocive." 

Prezentarea va putea fi urmarita AICI.

Pe masura ce implementarea noii tehnologii 5G starneste tot mai multe intrebari, controverse si reactii puternice in intreaga lume, este necesar sa intelegem:

- ce sunt radiatiile electromagnetice,

- in ce fel ne afecteaza viata de zi cu zi si sanatate,

- cum ne putem creste imunitatea in fata acestui factor perturbator

Echipa de cercetare Aimgroup activeaza din anul 1993 in domeniul stiintelor de frontiera, sanatatii, terapiilor bioenergetice, stimularii cerebrale prin lumini si sunete, si parapsihologiei. 

Dispozitivele realizate de Eugen Birgaoanu, inginer, specialist in microscopie electronica si electronica medicala, si totodata fondatorul grupului, actioneaza bland asupra organismului, stimuland dinamizarea fortei vitale, echilibrarea energetica, cresterea imunitatii si declansarea naturala a proceselor de regenerare. 

LIVE-ul din seara acesta va putea fi urmarit de la ora 20:00 pe canalul de Youtube Aimgroup.