Biblioteca online Aimee.ro

BUCURESTI - 17 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Aimee.ro, site cu resurse pentru dezvoltare personala, anunta lansarea bibliotecii sale online, sub deviza “Citeste si o carte buna”.

Biblioteca online Aimee.ro

Biblioteca contine carti electronice in limba engleza din aproape toate domeniile conexe dezvoltarii personale: inteligenta emotionala, programare neuro-lingvistica (NLP), leadership, motivare, managementul timpului si stresului, comunicare, relatii , evolutie spirituala, prosperitate, vindecare / autovindecare, tehnici de meditatie, autocontrol, sanatate si frumusete, nutritie, relaxare.

Dintre titlurile existente in momentul de fata, amintim: “Cum sa-ti construiesti relatii adevarate”, “Cum sa punem capat conflictelor”, “Elimina stresul din viata ta, ”NLP coaching”, “Tehnici de comnicare pentru succes”.

Biblioteca este in continua crestere, iar titlurile care urmeaza sa apara sunt din domenii captivante precum marketing online, afaceri, biografii de succes, psihologie.

Conceptul Aimee.ro si biblioteca online se doresc a fi un instrument util atat pentru utilizatorii individuali cat si pentru companiile care doresc sa impuna un trend al schimbarii si al atitudinii pozitive in randul angajatilor.

Resursele pentru dezvoltare personala prezente pe site sunt concepute si impartasite utilizatorilor cu scopul de a constitui adevarate ghiduri de utilizare si aplicare a principiilor de succes in viata personala si profesionala.

Va invitam sa vizitati biblioteca online Aimee.ro pentru a intra in contact cu o sursa de informatii care va poate imbunatati viata.

Despre Aimee Consulting&Advertising

Aimee.ro: resurse, articole, carti si comunitate de dezvoltare personala ce te indruma si ajuta sa ajungi la succes si implinire personala.

Mihaela Vasile
Web Content Manager
mihaela@aimee.ro
www.aimee.ro