Intalnirile online Aimee.ro

BUCURESTI - 13 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Aimee.ro, site cu resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala, va invita, pe chat, in fiecare joi, la orele 20

Intalnirile online Aimee.ro

Va preocupa domeniul dezvoltarii personale si al evolutiei personale? Vreti sa ne impartasiti ceva? Vreti sa gasiti prieteni cu aceleasi preocupari?

Vreti sa transmiteti catre ceilalti un mesaj important? Sa spuneti ce va doare si ce va face fericiti? Vreti pur si simplu sa fiti ascultati? Sau sa-i ascultati pe ceilalati?

Intrati in legatura cu noi, in fiecare joi, la ora 20. Tot ce aveti de facut este sa va inregistrati ca utilizator pe site-ul nostru si apoi sa accesati butonul Chat, din meniul InfoAimee. Si, bineinteles, timp de o ora, sa va deschideti sufletul!


Urmatoarea intalnire: joi, 19 noiembrie 2009.
Tema: 'Judecati si prejudecati.'

Intalnirile se doresc a fi o platforma pentru schimbarea si evolutiei personale a fiecaruia dintre noi, in spiritul valorilor promovate de site-ul Aimee.ro.

Site-ul Aimee.ro ofera informatii din aproape toate domeniile conexe dezvoltarii personale : inteligenta emotionala, programare neuro-lingvistica (NLP), leadership, motivare, managementul timpului si stresului, comunicare, relatii , evolutie spirituala, prosperitate, vindecare / autovindecare, tehnici de meditatie, autocontrol, sanatate si frumusete, nutritie, relaxare.

Va invitam sa vizitati site-ul Aimee.ro si sa participati la intalnirile online Aimee.ro, pentru a intra in contact cu o sursa de informatii care va poate imbunatati viata!

Despre Aimee Consulting&Advertising

Aimee.ro: resurse, articole, carti si comunitate de dezvoltare personala ce te indruma si ajuta sa ajungi la succes si implinire personala.

Mihaela Vasile
Web content manager
mihaela@aimee.ro