Lansare ghid educativ - "Muzica, software-ul si Internetul. Ghid pentru parinti si profesori"

Locul desfasurarii: Restaurant Istria, Salon Marul de Aur

Organizator: Asociatia Industriei Muzicale din Romania

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale (26 Aprilie) are loc lansarea Ghidului electronic “Muzica, software-ul si Internetul. Ghid pentru parinti si profesori”, adaptat pentru Romania de Asociatia Industriei Muzicale din Romania (AIMR) si Business Software Alliance (BSA), cu sprijinul Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor.

Adresam reprezentantilor presei INVITATIA sa participe la lansarea ghidul educativ care are loc in cadrul Evenimentului organizat de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor cu ocazia ZILEI MONDIALE A PROPRIETATII INTELECTUALE, in data de marţi, 26 aprilie, orele 12:00, în cadrul Restaurantului Istria, Salon Mărul de Aur, din Calea Victoriei nr.163.

Cea de a treia editie internationala a ghidului,realizata de organizatia Childnet si Pro-Music este disponibila la adresele:http://www.pro-music.org/Content/GuidesAndResources/advice_for_parents.php si http://www.childnet.com/downloading.

Cele opt pagini ale ghidului abordeaza urmatoarele subiecte: Muzica si Software-ul pe Internet; Ramai conectat in mod legal; Ce poti si ce nu poti face online cu muzica si software-ul, Online – sigur si responsabil; Glosar de termeni; Sugestii pentru parinti si profesori.

In 26 aprilie, lansarea ghidului “Muzica, software-ul si Internetul. Ghid pentru parinti si profesori” are loc pe site-urile www.aimr.ro, ghidul va fi disponibil publicului larg si pe site-uri partenere care sprijina proiectul, precum www.sigur.info, www.despreparinti.ro  

Despre AIMR - ASOCIATIA INDUSTRIEI MUZICALE DIN ROMANIA


AIMR (Asociaţia Industriei Muzicale din România) are ca principal scop prevenirea faptelor de piraterie, constatarea faptelor penale care generează prejudicii industriei muzicale din România şi acţionarea în scopul sancţionării persoanelor responsabile de încălcarea drepturilor de autor şi a drepturilor conexe. În acest sens, AIMR reprezintă interesele şi drepturile principalelor case de producţie muzicală din România şi din străinătate.

Confirmare pana la data: 26 aprilie 2011

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • Business Software Alliance Business Software Alliance
  • Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor
  • Grupul de Lucru pentru Proprietatea Intelectuala Grupul de Lucru pentru Proprietatea Intelectuala