aippimm    

Comunicate de presa si evenimente pe tema aippimm

 • aippimm

  Bucuresti - 13 August 2015

  Comunicat de Art Infomark SRL

  Sute de IMM-uri care au semnat in 2014 Acorduri de finantare nerambursabila de la Buget in cadrul Schemei de minimis se revolta pentru lipsa de interes a Guvernului, care nu le-a alocat nici un leu in anul 2015. Ministerul Energiei, Intreprinderilo ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fonduri nerambursabile , minimis , aippimm

  Vezi toate comunicatele de presa despre aippimm

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul aippimm.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la aippimm. Informatiile despre aippimm cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aippimm, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la aippimm, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.