Airblade    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Airblade

 • Airblade. Dyson Airblade

  Airblade

  Bucuresti - 24 March 2011

  Comunicat de GBR Auto International Srl

  ... Airblade este cel mai rapid și igienic uscător de mâini.24 martie 2011, București – Dyson, producător mondial de uscătoare de mâini de înaltă tehnologie, a lansat în România noul uscător de mâini Airblade™, care utilizează ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dyson , airblade , gbr , "uscator de maini" "uscatoare de maini" "uscator maini" "uscatoare maini"

  Vezi toate comunicatele de presa despre Airblade

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Airblade.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Airblade. Informatiile despre Airblade cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Airblade, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Airblade, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.