Aisiel Imobiliare, dubla reprezentare la Targul Imobiliar Project Expo 2013

BUCURESTI - 11 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Social, Imobiliare

Live site

Agenṭia Aisiel Imobiliare va participa anul acesta la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO, ediṭia 15-17 noiembrie 2013, organizată la Sala Palatului din Bucureşti. Aisiel va fi prezent în dublă calitate la acest eveniment: va marca lansarea unei noi categorii de produse incluse în cadrul Project Expo – Închirierile - şi ca reprezentant al Complexului Rezidenṭial MELITA Residence.

Agentii imobiliare Bucuresti

Agentii imobiliare Bucuresti

AISIEL Imobiliare – cea mai activă agenṭie pe închirieri din Bucureşti, conform IMOPEDIA.ro

Participarea, în premieră, a agenṭiei Aisiel, cu spaṭii imobiliare destinate închirierii, se datoarează faptului că Aisiel Imobiliare s-a distins pe piaṭa bucureşteană drept una dintre cele mai active agenṭii, prin numărul mare de oferte prezente pe piaṭă şi al tranzacṭiilor încheiate cu succes. Activitatea Aisiel în domeniul închirierilor de spaṭii pentru locuit sau birouri a ajuns, în medie, la peste 100 de cereri de ofertă pe zi.

Aisiel Imobiliare îşi va prezenta activitatea în domeniul închirierilor pentru Bucureşti şi împrejurimi printr-o serie de prezentări şi materiale promoṭionale. Acestea vor evidenṭia complexitatea activităṭii agenṭiei în domeniul închirierilor, avantajele oferite de Aisiel clienṭilor săi, proprietari şi chiriaşi, inovaṭiile aduse domeniului de către agenṭie şi materiale dedicate acestui domeniu vast şi în continuă transformare şi dezvoltare (studii de piaṭa, analize pe zone şi fluctuaṭii tarifare, rapoarte privind preferinṭele clienṭilor, ofertele proprietarilor etc.).

AISIEL Imobiliare – reprezentat la PROJECT EXPO al MELITA Residence, din zona de Nord a Bucureştului

Cu ocazia acestei participări la PROJECT EXPO, Agenṭia Imobiliară Aisiel va lansa oficial noul departament “Complexuri Rezidenṭiale”. MELITA Residence va fi primul imobil de acest tip inclus în întregime în portofoliul noului departament al Aisiel Imobliare. Participarea acestui nou department al Aisiel la Project Expo se va concretiza printr-o acṭiune dedicată în întregime promovării MELITA Residence.

Acest tip de proprietăṭi imobiliare este prezent de mult timp în oferta Aisiel, dar acum a venit vremea ca ele să facă obiectul unei activităṭi dedicate şi specifice. Este un moment bun să completăm oferta Aisiel cu această categorie distinctă de proprietăṭi şi, de aceea, am organizat şi dezvoltat noul departament al agenṭiei Aisiel Imobiliare – Construcṭii Rezidenṭiale” ne-a declarat Răzvan Rizea-Popp, managerul general al Aisiel Imobiliare.

Oferta  Aisiel Imobiliare la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO, prin noul Departament Complexuri Rezidenṭiale, va cuprinde toate cele 39 de unităṭi locative ale Complexului MELITA Residence. Amplasat ideal, în partea de Nord a Bucureştiului, în vecinătatea străzii Erou Iancu Nicolae, MELITA Residence are o arhitectură modernă, cu accente mediteraneene, şi se integrează firesc în peisajul zonei rezidenṭiale în care este amplasat, prin stilul şi eleganṭa construcṭiei. Imobilul are structura S+P+3E+4 retras şi este format din garsoniere, apartamente cu 2 camere şi duplexuri cu 2 şi 3 camere.

 “O bună perioadă de timp, majoritatea dezvoltatorilor de construcṭii noi din Bucureşti şi zonele limitrofe şi-au manageriat intern activităṭile de promovare”,  ne-a mai spus Răzvan Rizea-Popp. “Între timp, acestea s-au înmulṭit ca număr si, influenṭaṭi de piaṭă, au adaptat preṭurile şi ofertele la cerere. Astfel, apartamentele în blocuri noi au ajuns la preṭuri comparabile cu cele vechi, iar căutarea de astfel de apartamente a crescut simṭitor” a mai spus el.

Promovarea Complexului MELITA Residence de către Agenṭia Imobiliară Aisiel la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO va fi însoṭită de o campanie de încurajare şi atragere a clienṭilor printr-un pachet inedit de avantaje la cumpărare: 1. Oferte speciale de preṭ pe perioada PROJECT EXPO şi în săptămâna imediat următoare, 2. Comision 0 (zero) la cumpărare, 3. Cadou - Sejur de Revelion de 5* in Malta, în valoare de 1.374 Euro şi 4. Gratuit – Soluṭii personalizate de amenajare şi design interior.

Agenṭia Aisiel Imobiliare a fost înfiinţată în anul 2007 de un grup de 4 tineri antreprenori, cu experienṭă de peste 15 ani pe piaṭa bucureşteană a tranzacṭiilor cu locuinṭe, spaṭii comerciale şi de birouri.

Despre Aisiel Group

Aisiel Imobiliare este o companie românească cu capital privat, care aplică cu success principiile inovatoare ale noului trend antreprenorial de profil şi acṭionează pe piaṭa bucureşteană cu o echipă de peste 30 de agenṭi profesionişti şi entuziaşti. Aisiel Imobiliare susṭine şi promovează principii moderne de business cum sunt reprezentarea exclusivă în cazul vânzărilor de proprietăṭi şi astfel, eliminarea comisionului dublu. Aisiel Imobiliare s-a dezvoltat în mediul online, cu o creştere susṭinută în ultimul an şi jumătate, şi este în top 10, printre agenṭii cu acoperire naṭională şi portaluri de profil.