aite

Comunicate de presa si evenimente pe tema aite

 • aite. Votăm „Nu” reglementarea ca produs medicamentos a ţigării electronice în Europa!

  aite

  Bucuresti - 4 octombrie 2013

  Comunicat de Adserving iAgency.ro SRL

  Un statut farmaceutic (pe care industria farmaceutică și-l doreşte) ar reduce considerabil accesul la țigările electronice (altul decât prin mijloace ilegale) și ar afecta eforturile de reducere a consumului de tutun. Votați „NU”, pe 8 oc ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tigara electronica medicament , asociatie tigari electronice , aite , tigara electronica ue

  Vezi toate comunicatele de presa despre aite

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul aite.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la aite. Informatiile despre aite cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aite, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la aite, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.