Marca de calitate in constructii-TRUST MARK-acum si in Romania

Brasov - 29 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Constructii

AJA REGISTRARS ROMANIA-Organism International de Certificare si Instruire- organizeaza in perioada 13-17.02.2006 la Poiana Brasov prima CONFERINTA NATIONALA, cu ocazia careia va avea loc lansarea unui nou standard in domeniul constructiilor-TRUST MARK (marca de calitate in constructii)

Conferinţa se desfăşoară pe parcursul a 5 zile, fiind structurată în felul următor:

deschiderea conferintei: 13 februarie;
cursul Green Globe: 14 - 17 februarie- lector REG EASY (Marea Britanie);
cursul Trust Mark : 16 - 17 februarie- lector PAUL FRENCH (Marea Britanie)
cursul DAMAS: 14 - 15 februarie- lector DAVE LAUWRENCE (USA)

Fiecare dintre cursuri va fi susţinut de lectori din străinătate, specialişti pe standardele Green Globe, Trust Mark sau DAMAS.

TRUST MARK, Proiectul Mărcilor de Calitate în Construcţii, în prezent un proiect britanic, permite proprietarilor de imobile să găsească un constructor care se bucură de o reputaţie bună, la un preţ echitabil. Alegând un constructor din programul Mărcilor de Calitate, proprietarii de imobile beneficiază de confortul de a şti că firma a fost supusă unei verificări riguroase şi independente, inclusiv a procesului de producţie, la locul de muncă. De asemenea, pot avea certitudinea unei prestaţii efectuate conform unui regulament eficient şi pentru care se oferă o garanţie 6 ani.

Preţul fiecărui curs este de 350 Euro+TVA. Pentru inscriere sau alte informatii suplimentare vizitati site-ul www.ajaregistrars.ro

Despre AJA Registrars Romania

www.ajaregistrars.co.uk
www.ajaregistrars.ro