Ajustare de valoare

Definitie Ajustare de valoare

Expresie ce desemneaza aducerea valorii unui post din activul bilantului la valoarea zilei. Prin acelasi termen se desemneaza provizonul destinat sa tina cont de deprecierea unui post din activul bilantului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ajustare de valoare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ajustare de valoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ajustare de valoare. Definitiile termenilor despre Ajustare de valoare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ajustare de valoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ajustare de valoare.