Academia Workshop Sessions: Sesiuni de training gratuite pentru tineri

BUCURESTI - 23 martie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, ONG

Akcees și BRD Groupe Societe Generale lansează Academia Workshop Sessions , o serie de sesiuni training adresate tinerilor care doresc să acumuleze competențe și abilități importante pentru dezvoltarea lor profesională prin metode de educație non-formală. 25 de tineri vor avea ocazia să afle secretele comunicării eficiente pe 6 și 7 aprilie, participând gratuit la prima sesiune de training din Academia Workshop Sessions. Înscrierile se realizează online pe site-ul programului http://akcees.com/workshop până sâmbătă, 28 martie.

Academia Workshop Sessions: Sesiuni de training gratuite pentru tineri

Abilitățile de comunicare sunt esențiale în viața de zi cu zi și de multe ori de acestea depinde atingerea obiectivelor, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Pe 6 și 7 aprilie, 25 de tineri vor avea ocazie să învețe cum să își structureze și formuleze mesajele, cum să atragă și să mențină atenția publicului, cum să își pregătească discursul și cum să depășească frica de a vorbi în public și să livreze prezentări cu impact. Toate acestea, participând la prima sesiune de training din Academia Workshop Sessions dedicată dezvoltării abilităților de comunicare.

Sesiunea de training va fi susținută de Paul Olteanu , traineri profesionist, speaker și coach cu peste 8 ani de experiență în training, coaching și consultanță în domenii precum psihologia comunicării, discurs public, branding personal și dinamici de grup. Paul este unul dintre primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process, o metodologie care integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide, și trainer și coach certificat în Process Communication Model, teorie de personalitate premiată folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în training-ul președinților americani. Mai multe informații despre experiența lui Paul sunt disponibile online aici.

“În viziunea mea, discursul public reprezintă înotul disciplinelor sociale, întrucât exersează numeroase abilități și solicită cunoștințe din mai multe domenii de activitate (dicție, comunicare nonverbală, psihologie, tehnici teatrale, managementul timpului, tehnici de persuasiune și influențare, etc). Scopul acestei sesiuni de training este să ajutăm participanții să devină comunicatori puternici, percutanți și memorabili, și mă bucur că am ocazia să colaborez cu Akcees la Academia Workshop Sessions și să contribuim astfel împreună la dezvoltarea profesională a tinerilor”, a declarat Paul Olteanu.

Peste 250 de tineri au participat până în prezent la cele 11 ediții Workshop Sessions organizate de Akcees cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale și au avut astfel ocazia să învețe mai multe despre comunicare, branding personal, managementul proiectelor și al timpului sau vânzări. Feedback-ul excelent al acestora și rezultatele înregistrate ulterior confirmă calitatea proiectului și impactul acestuia asupra dezvoltării lor personale și profesionale.

Din acest motiv, Akcees și BRD Groupe Societe Generale organizează în acest an Academia Workshop Sessions, o serie de 5 sesiuni de training care vor ajuta participanții să acumuleze noi abilități prin metode de educație non-formală, să își stabilească obiectivele corecte și să ajungă acolo unde își propun.

“Primim periodic mesaje de la absolvenții noștri în care ne spun că au reușit să pună în practică lecțiile învățate în program și să avanseze profesional. Ca urmare, ne bucură faptul că vom continua și în 2015 să educăm noi generații de tineri și mulțumim pe această cale BRD Groupe Societe Generale pentru susținerea acordată: suntem convinși că vom vedea rezultate frumoase, măsurabile, la finalul Academiei Workshop Sessions!”, a declarat Cătălina Gaboră, Project Manager.

Academia Workshop Sessions este un proiect dezvoltat de Akcees în colaborare cu BRD Groupe Societe Generale. Prima ediție dedicată dezvoltării abilităților de comunicare va avea loc pe 6 și 7 aprilie în București și se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online la http://akcees.com/workshop până sâmbătă, 28 martie. Finaliștii vor afla rezultatele procestului de selecție miercuri, 1 aprilie.

Despre Akcees Education

Akcees este o organizaţie non-profit ce îşi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele şi iniţiativele organizaţiei oferă tinerilor cu potenţial antreprenorial akcees la educaţie şi experienţă profesională de cea mai bună calitate, oportunităţi de networking, mentorat şi finanţare. Akcees contribuie la formarea de noi generaţii de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.