Descopera-ti potentialul antreprenorial la Enterprise You

BUCURESTI - 29 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, CSR

Akcees și SAP România te invită pe 11 și 12 iulie la o nouă ediție Enterprise You , un program de training dedicat tinerilor care doresc să își descopere potențialul antreprenorial și să învețe care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a porni o afacere. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online la http://akcees.com/workshop până sâmbătă, 4 iulie.

Descopera-ti potentialul antreprenorial la Enterprise You

Enterprise You este un program de training pan-european dezvoltat de Akcees în colaborare cu alte 6 organizații din Europa. Pe parcursul acestuia, participanții îşi descoperă pasiunile și potențialul antreprenorial, dezvoltă competenţe şi abilități și află mai multe despre cum pot porni propria afacere.

Timp de două zile, tinerii vor parcurge 11 module prin care vor acumula competențe cheie și abilități practice precum branding personal, leadership, comunicare și creativitate, pe care le vor folosi cu scopul de a genera idei de afaceri și de a trece cu succes prin susținerea unui pitch și posibilitățile de finanțare pe care le pot accesa ulterior.

La final, absolvenţii programului devin parte a comunităţii internaţionale Enterprise You şi au astfel acces la mentori şi experţi pe domeniile lor de interes, alături de resurse de învăţare şi evenimente relevante pentru dezvoltarea lor ulterioară.

Programul de training Enterprise You este livrat în România de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees și Marketing Manager How to Web & TechHub Bucharest. Pasionată de comunicare, startup-uri şi tehnologie, Irina este trainer profesionist cu o experienţă de peste 8 ani în domeniu şi a colaborat de-a lungul timpului cu numeroase companii la început de drum. Irina a lucrat timp de 3 ani în consultanţă şi a colaborat cu organizaţii non-profit din ţară şi din străinătate, având astfel ocazia să coordoneze peste 50 de evenimente, programe educaţionale şi campanii de comunicare.

„Dacă unul din cinci tineri este antreprenor, ceilalţi patru au locuri de muncă! Programul de training Enterprise You îi ajută pe tineri să îşi descopere adevăratele valenţe profesionale, să creadă în ei şi să pornească la drum pe cont propriu! Suntem mândri că Akcees face parte din EU Enterprise Partnership şi putem să implementăm în România acest concept inovativ și mulțumim în mod special partenerilor noștri de la SAP România care ne ajută să educăm noi generații de tineri antreprenori!”, a declarat Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees.

Enterprise You se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani care vor să înveţe lucruri noi şi să descopere cum pot pune bazele propriei afaceri. Cei interesați sunt invitați să aplice până pe data de 4 iulie la http://akcees.com/workshop. Datorită susținerii SAP Romania , participarea este gratuită, iar finaliștii vor fi anunțați marți, 7 iulie.

Enterprise You este un concept EU Enterprise Partnership organizat în România de Akcees cu sprijinul partenerului principal SAP România şi al partenerilor media Radio Lynx, Radio România Internaţional, Business Woman, România Liberă, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Ejobs, Zile şi Nopţi, BusinessLive.ro, Startups.ro, Comunicatedepresă.ro, România Pozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, Ambition, SMARTfinancial.ro, BestRessource, Academic Link.

Susţinem şi ne susţin: Senatul Studenţilor ASE Bucureşti, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune (ASCIG), Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Inspire Business, Buzz!Camp, VWI Estiem, Incubator 107, Softbinator, Junior Achievement.

Despre Akcees Education

Akcees este o organizaţie non-profit care contribuie la formarea de noi generații de antreprenori prin transformarea ideilor inovatoare în afaceri de succes și catalizarea aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele şi iniţiativele organizaţiei oferă tinerilor cu potenţial antreprenorial acces la educaţie şi experienţă profesională de cea mai bună calitate, oportunităţi de networking, mentorat şi finanţare.