Povesti de succes si invitati speciali la Enterprise You

BUCURESTI - 4 iunie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, Energie

La finalul săptămânii, 30 de tineri vor descoperi cum îşi pot transforma pasiunea în carieră participând la Enterprise You , program de training pan-european organizat de Akcees în Constanţa cu sprijinul Rompetrol . Înscrierile pentru ediţia care va avea loc în Ploieşti pe 12 şi 13 iunie continuă până sâmbătă, 7 iunie, iar aplicaţiile se realizează completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop

Povesti de succes si invitati speciali la Enterprise You

Akcees și Rompetrol organizează împreună două noi ediţii ale programului de training Enterprise You, dedicate de această dată studenților Universității Ovidius din Constanţa (5-6 iunie) și Universității Petrol şi Gaze din Ploieşti (12-13 iunie). Programul susține acumularea de noi competențe și abilități în domenii precum branding personal, leadership, comunicare, creativitate sau sustenabilitate, utilizând o abordare interactivă. În cele două zile de training, studenții vor parcurge 11 module diferite care îi vor ajuta să acumuleze abilităţi relevante pe piaţa muncii şi competenţe cheie pentru dezvoltarea profesională.

“Acoperind întregul lanț valoric al industriei de petrol și gaze, KMG International / Rompetrol este o referință în toate cele 12 țări în care își desfășoară activitatea, fiind una dintre primele companii din România care a inițiat programe de dezvoltare a studenților și absolvenților la început de carieră. Această inițiativă dezvoltată în colaborare cu Akcees vine să întărească angajamentul Grupului față de calitate și leadership în educație, oferind tinerilor cu rezultate academice remarcabile activități și programe menite să le susțină dezvoltarea continuă și să-i formeze ca profesioniști”, a declarat Florin Luca, Director Resurse Umane al KMG International/ Rompetrol.

Noţiunile teoretice vor fi puse în practică prin aplicaţii şi jocuri interactive, iar participanţii vor lucra alături de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees, PR Manager How to Web & TechHub Bucharest, şi trainer profesionist cu o experienţă de peste 7 ani în domeniu. Daniel Dragomir (Co-Fondator & CEO TechHub Bucharest), Giani Kacic (CFO Rompetrol Rafinare) şi Laurenţiu Coltănel (Director General Rafinăria Vega Ploieşti) sunt invitaţii speciali care vor fi alături de tineri pentru a oferi sfaturi din propria experienţă şi a le răspunde la întrebări.

Antreprenor cu experienţă în vânzări, marketing şi managementul proiectelor, Daniel Dragomir este Co-Fondator şi CEO TechHub Bucharest, primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie, parte a reţelei globale TechHub. În mai puţin de un, TechHub Bucharest a devenit centrul comunităţii tech şi a adus în faţa audienţei nume mari în domeniul tehnologiei la nivel mondial în cadrul evenimentelor organizate periodic.

CFO al Rompetrol Rafinare, Giani Kacic este responsabil de strategia financiară şi supravegherea operaţiunilor financiare zilnice ale celei mai mari rafinării din România. Colaborarea sa cu Rompetrol a început în mai 2003, timp în care a ocupat diferite poziţii (Financial Controller RomOil, CFO al Business Unit-ului Rafinare şi Petrochimie, Manager de proiect pentru implementarea SAP ERP).

Laurenţiu Colțănel este directorul general al Raginăriei Vega Ploieşti, fiind responsabil de coordonarea activităţii de producţie, a diversificării gamei de produse, precum şi de coordonarea proiectelor de investiţii şi supervizarea operaţiunilor financiare. Laurenţiu s-a alăturat Rompetrol în 2005 după absolvirea Universităţii Petrol şi Gaze din Ploieşti.

Dezvoltat de 7 organizaţii europene în cadrul EU Enterprise Partnership, Enterprise You este un program de training care ajută participanţii să acumuleze competenţe şi abilităţi cheie pentru dezvoltarea lor profesională şi îi învaţă cum să îşi dezvolte pasiunile într-o carieră de succes. Înscrierile pentru ediţia care va avea loc în Ploieşti pe 12 şi 13 iunie continuă până sâmbătă, 7 iunie, iar aplicaţiile se realizează completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop. Cu sprijinul Rompetrol, participarea la eveniment este gratuită.

Peste 50 de tineri au participat la cele două ediţii Enterprise You organizate până acum în România, iar programul a dezvoltat o comunitate de peste 500 de alumni la nivel european. După absolvirea acestuia, participanţii ediţiilor din Constanţa şi Ploieşti se vor alătura la rândul lor acestei comunităţi şi vor putea astfel să interacţioneze în mod direct cu alţi tineri cu preocupări şi pasiuni similare şi să beneficieze de acces la resurse de învăţare relevante pentru dezvoltarea lor profesională.

Enterprise You îi ajută pe tineri să îşi descopere adevărate valenţe profesionale, să aibă încredere în forţele proprii şi să îşi transforme pasiunea în carieră. Datorită feedback-ului primit, programul a continuat să se dezvolte în diferite state membre ale Uniunii Europene, fiind în prezent implementat ţări precum Marea Britanie, Spania, Franţa, Italia, Grecia sau Slovacia. Cele două ediţii Enterprise You organizate în România s-au desfăşurat în Bucureşti, iar anul acesta, cu sprijinul Rompetrol, programul ajunge în Constanţa şi Ploieşti.

Despre Akcees Education

Akcees este o organizaţie non-profit ce îşi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele şi iniţiativele organizaţiei oferă tinerilor cu potenţial antreprenorial akcees la educaţie şi experienţă profesională de cea mai bună calitate, oportunităţi de networking, mentorat şi finanţare. Akcees contribuie la formarea de noi generaţii de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/akcees-education/povesti-de-succes-si-invitati-speciali-la-enterprise-you