AKELA


Descrierea companiei AKELA

Despre TechTeam Akela
TechTeam Akela este unul dintre cei mai importanti provideri de Application Development si Software Outsourcing din Europa de Est, divizie a TechTeam Global (Nasdaq:TEAM). TechTeam Akela combina tehnologia, resurse importante si metodologii mature de dezvoltare software, fiind singura companie din Romania certificata CMMI DEV. Prin oferta variata de servicii adaptate nevoilor specifice ale clientilor, TechTeam Akela se bucura de o prezenta globala, avand 18 centre de inovare si furnizare de servicii pe teritoriul Europei si al Statelor Unite.
Informatii detaliate despre serviciile TechTeam Akela pot fi gasite pe websiteul nostru la: www.akelasoftware.com

Despre SQM Sverige AB
SQM Sverige AB este una din cele mai importante companii suedeze furnizoare de servicii de suport si service IT , consultanta de specialitate in toate etapele dezvoltarii unei afaceri sau organizatii si outsourcing. Cu o experienta de peste 14 ani, compania isi fundamenteaza activitatea pe patru piloni principali: oameni, tehnologie, informatie si organizare, investind continuu in metodologii si calitate. In februarie 2007 SQM s-a alaturat grupului TechTeam Global (Nasdaq:TEAM), un concern cu 17 centre de livrare in SUA si Europa. Pentru mai multe informatii despre serviciile SQM va rugam vizitati websiteul www.sqm.se .

Despre TechTeam Global
TechTeam Global este un furnizor mondial de servicii de IT Outsourcing si Business Process Outsourcing pentru companii din Fortune 1000, companii multinationale, furnizori si producatori mari si mijlocii si entitati guvernamentale. Capacitatea TechTeam de a integra tehnologia informatica in solutii flexibile, bazate pe specificatiile ITIL reprezinta avantajul sau strategic. Parteneriatele cu unele dintre cele mai renumite si puternice corporatii permit TechTeam sa ofere solutii performante in: integrarea sistemelor, dezvoltarea si mentenanta aplicatiilor personalizate, servicii de help desk/call center precum si personalul tehnic necesar, servicii profesionale si programe de training, livrate prin intermediul unui punct unic de contact (Modelul SPOC - Single Point of Contact). Actiuniele TechTeam sunt tranzactionate pe piata Nasdaq sub simbolul “TEAM”. Informatii detaliate despre serviciile TechTeam Global si noua companie achizitionata pot fi gasite pe adresa www.techteam.com .

Comunicate AKELA :

Vezi toate comunicatele companiei AKELA.