Cat mai costa o licenta ERP ? Zero !

BUCURESTI - 2 decembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

TechTeam Akela, unul din principalii furnizori est-europeni de solutii software la cheie, anunta lansarea produsului sau ERP cu costuri de licentiere zero, AkelaERP.ro.

AkelaERP.ro se adreseza companiilor de dimensiuni medii din Romania, cu un business in crestere si cu o nevoie stringenta de optimizare a proceselor si rationalizare a costurilor.
Spre deosebire de alte sisteme care sunt disponibile pentru free download pe Internet, AkelaERP.ro aduce un beneficiu important utilizatorilor sai : instalarea este realizata gratuit de catre personalul specializat al companiei. Astfel, cei care decid sa incerce AkelaERP.ro inteleg, implementeaza si utilizeaza corect produsul, lucru greu de realizat in cazul metodei clasice free download. Costurile de instalare a solutiei AkelaERP sunt zero, instalarea in varianta standard si licentierea fiind oferite in mod gratuit. Personalizarea sau dezvoltarea aplicatiei sunt servicii pe care TechTeam Akela le ofera contra-cost clientilor sai.
Initiativa companiei de a lansa aplicatia standard in mod gratuit este influentata de contextul actual al pietei, in care pe de o parte solutiile ERP sunt folosite in principiu de mutinationale, costurile ridicate de licentiere limitand accesul companiilor de dimensiuni medii la aceste aplicatii, iar pe de alta bugetele pentru aplicatii software sunt in scadere. Totodata, prin lansarea AkelaERP.ro, TechTeam Akela isi propune sa analizeze si sa inteleaga nevoile IMM-urilor, pentru a putea veni in intampinarea acestora cu solutii eficiente si personalizate.

Informatii detaliate despre aplicatia AkelaERP precum si modul in care se poate intra in posesia acesteia la : www.akelaERP.ro.

Despre AKELA

Despre TechTeam Akela
TechTeam Akela este unul dintre cei mai importanti provideri de Application Development si software outsourcing din Europa de Est, divizie a TechTeam Global (NASDAQ: TEAM). TechTeam Akela combina tehnologia, resurse importante si metodologii de dezvoltare a aplicatiilor de software in concordanta cu standardele CMMI, pentru solutii complete si adaptate fiecarui client. TechTeam Akela se bucura de o prezenta globala, avand 17 centre de inovare si furnizare de servicii pe teritoriul Europei si al Statelor Unite.

Pentru a afla mai multe despre TechTeam Akela, vizitati www.techteam.com/software


TechTeam Akela S.R.L.
Mihai-Daniel Popa
Business Development Manager

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/akela/cat-mai-costa-o-licenta-erp-zero