TechTeam Akela Implineste 8 Ani de Activitate

BUCURESTI - 1 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Compania TechTeam Akela, unul din principalii furnizori est-europeni de solutii software outsourcing, sarbatoreste astazi 8 ani de la infiintare.

In tot acest timp, Akela a ramas fidela acelorasi valori: Responsabilitate, Entuziasm, Excelenta si Inovatie, care au ajutat-o sa parcurga drumul de la 5 angajati in 1998, pana la peste 140 de specialisti software astazi, si o prezenta globala, prin cele 16 birouri ale grupului din SUA, Belgia, Marea Britanie, Franta, Germania, Suedia, si Romania.

In 2003, Akela a fost prima companie romaneasca de software care si-a deschis un birou de reprezentare in Statele Unite, exemplul sau fiind urmat la scurt timp si de alti jucatori importanti de pe piata. In 2005, Akela era numita una din primele 100 de companii de outsourcing la nivel mondial, de catre neoIT si revista Managing Offshore (o publicatie a CMP Technology), si una din primele 5 in Europa Centrala si de Est, fiind singura companie romaneasca inclusa in acest clasament.

Solutiile Akela (devenita in 2005 TechTeam Akela odata cu intrarea in grupul american TechTeam Global) se adreseaza companiilor din sectoarele de IT, Telecomunicatii, Energie & Utilitati, Servicii Financiare, Logistica, precum si Industriei Auto si sectorului farmaceutic. Printre clientii companiei se numara Orange, Lukoil, Metro Group, Landis+Gyr, Dun & Bradstreet, Airbus / Operantis, Colliers, Alcatel, etc.Despre TechTeam Global, Inc

TechTeam (Nasdaq:TEAM) este un furnizor global de solutii de ITO (IT Outsourcing) si BPO (Business Process Outsourcing), cu peste 2,300 de angajati si venituri de 166 milioane de dolari in 2005. Clientii sai includ companii din Fortune 1000, companii multinationale, companii mici si mijlocii si organizatii guvernamentale. Capacitatea TechTeam de a integra serviciile IT in solutii flexibile de tip SPOC (Single Point of Contact) este unul din elementele-cheie ale succesului sau. Parteneriatele cu organizatii de calibru din intreaga lume asigura TechTeam expertiza unica in furnizarea de solutii de suport IT, incluzand diferite servicii de IT outsourcing, e-government, consultanta IT si integrare-sistem, e-learning, etc. Pentru mai multe informatii despre TechTeam, vizitati www.techteam.com

Despre AKELA

Despre TechTeam Akela

TechTeam Akela este unul din principalii furnizori de solutii software outsourcing catre clienti din Europa de Vest si SUA. TechTeam Akela imbina expertiza tehnica, gandire pozitiva si procese de dezvoltare mature pentru a adauga valoare proiectelor sale.

Din 2005, TechTeam Akela face parte din grupul american TechTeam Global, Inc (Nasdaq:TEAM), fiind divizia responsabila pentru servicii software in cadrul acestui grup.

Pentru mai multe informatii despre TechTeam Global, va rugam vizitati www.techteam.com
Pentru mai multe detalii despre TechTeam Akela, va rugam vizitati www.akela.ro


Mihai-Daniel POPA
Business Development Manager
TechTeam Akela

mihai.popa@akela.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/akela/techteam-akela-implineste-8-ani-de-activitate