Al pari

Definitie Al pari

Expresie din limba latinaLa paritate Situatie in care cursul legal al monedei (valoarea nominala) si cel comercial (valoarea de piata) sunt egale.Spre exemplu, cand cursul monedei nationale este egal cu acela al monedei straine, sau cand cursul de emisiune si valoarea nominala a efectelor publice (titluri de renta, obligatii, actiuni) sunt egale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Al pari? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Al pari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Al pari. Definitiile termenilor despre Al pari cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Al pari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Al pari.