alama    

Comunicate de presa si evenimente pe tema alama

 • alama. Noul mostrar MultiSign

  alama

  Brasov, Brasov - 5 iulie 2011

  Comunicat de Multi Development SRL

  Va invitam sa parcurgeti noul mostrar pentru materiale gravabile, in care veti regasi diversitatea produselor companiei. Acesta se distribuie gratuit, la orice comanda, incepand cu data de 15 iunie. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: alama , aluminiu , gravura , plastice , materiale gravabile , gravare , plexiglas

  Vezi toate comunicatele de presa despre alama

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul alama.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la alama. Informatiile despre alama cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul alama, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la alama, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.