alcedo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema alcedo

 • alcedo. Doru Bostina

  alcedo

  Bucuresti - 23 November 2011

  Comunicat de Bostina & Asociatii SPRL

  ... alcedo în tranzacţia prin care grupul japonez Sumitomo a cumparat 90% din capitalul social al companiei, în cadrul unei tranzacţii de câteva zeci de milioane de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bostina , alcedo , sumitomo , bostina & associates corporate finance

  Vezi toate comunicatele de presa despre alcedo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul alcedo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la alcedo. Informatiile despre alcedo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul alcedo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la alcedo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.