alcuro    

Comunicate de presa si evenimente pe tema alcuro

 • alcuro. „Tu reciclezi, noi te premiem”

  alcuro

  Bucuresti - 4 June 2014

  Comunicat de Asociatia ECOTIC

  Campania de educație ecologică „Tu reciclezi, noi te premiem” desfășurată în parteneriat de Alucro și ECOTIC BAT a avut loc în perioada 03 februarie – 30 mai 2014 sub patronajul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice și a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ecotic bat , alcuro , „tu reciclezi , noi te premiem”

  Vezi toate comunicatele de presa despre alcuro

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul alcuro.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la alcuro. Informatiile despre alcuro cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul alcuro, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la alcuro, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.