Ai grija de sanatatea familiei tale cu dezumidificatoarele comercializate de AlecoAir!

BUCURESTI - 6 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Sanatate, Retail

Aerul umed din locuinta poate fi un real pericol pentru sanatatea copiilor si, in general, a intregii familii. Insa nu numai starea de sanatate are de suferit de pe urma gradului ridicat de umiditate din casa, ci si bunurile tale, tocmai de aceea este nevoie sa apelezi la solutii optime de echilibrare a calitatii aerului din spatiul in care locuiesti. Dezumidificatorul reprezinta cel mai bun mod de combatere a umiditatii excesive.

Dezumidificator Casnic

Dezumidificator Casnic


Aerul umed din locuinta poate fi un real pericol pentru sanatatea copiilor si, in general, a intregii familii. Insa nu numai starea de sanatate are de suferit de pe urma gradului ridicat de umiditate din casa, ci si bunurile tale, tocmai de aceea este nevoie sa apelezi la solutii optime de echilibrare a calitatii aerului din spatiul in care locuiesti. Dezumidificatorul reprezinta cel mai bun mod de combatere a umiditatii excesive.Dezumidificatorul are grija de sanatatea familiei tale

Exista mai multe motive pentru care aerul din locuinta ta este prea umed: ferestrele si usile nu sunt izolate corespunzator, exista infiltratii in pereti, ai probleme la sistemul de instalatie etc. In timp, aceste probleme reprezinta o amenintare pentru sanatatea familiei tale, iar cei mai predispusi la imbolnavire sunt copiii.

Ei se pot alege cu rinite alergice, astm si sinuzita fungica, din cauza prezentei mucegaiului in incaperi. Dar problemele nu se opresc aici. Din cauza umiditatii crescute, copiii se pot alege cu dureri de cap, incapacitate de concentrare, probleme de memorie si chiar depresie.

In acest context, dezumidificatorul se dovedeste a fi cea mai buna investitie pe care o faci pentru sanatatea familiei tale.

Beneficiile dezumidificatoarelor comercializate de AlecoAir


Acestea au o multime de beneficii pentru locuinta ta si sunt cea mai buna alegere in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Un dezumidificator va regla intr-un mod optim gradul de umiditate din locuinta, astfel incat calitatea aerului respirat sa fie cea mai buna.

Odata ce folosesti un dezumidificator , riscul ca in locuinta sa se formeze mucegai si igrasie scade foarte mult. De aici survin si alte beneficii ale unui astfel de produs: dispare riscul de alergii, piesele de mobilier sunt protejate, nu mai apare condensul pe geamuri, peretii raman intacti, fara zone ingalbenite si scorojite, iar hainele din sifonier nu vor mai avea un miros urat, ranced, si nu vor mai fi reci.

Tipuri de dezumidificatoare

Exista mai multe tipuri de dezumidificatoare de aer, in functie de nevoile pe care le are locuinta ta:

Dezumidificatorul casnic:Este cel mai comun tip de dezumidificatoare si este perfect pentru reducerea umiditatii din locuinte. Poate fi folosit oriunde crezi ca ar fi nevoie de el, mai exact in baie, la demisol sau in uscatorie.

Poti incerca dezumidificatorul TTK 40 E, cu o capacitate maxima de dezumidificare de 14 l/zi, disponibil in magazinul www.alecoair.roDezumidificatorul profesional:Dezumidificatorul profesional este recomandat pentru magazii, ateliere, garaje si depozite, dar il poti folosi cu succes si daca vrei sa usuci mai repede o constructie noua, o tencuiala sau o sapa.

Poti incerca dezumidificatorul TTK 120 S, disponibil pe alecoair.roDezumidificatorul pentru piscina, dezumidificatorul industrial, aerotermele electrice si tunurile de caldura sunt alte dispozitive perfecte de la AlecoAir pentru reglarea umiditatii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aleco-air/ai-grija-de-sanatatea-familiei-tale-cu-dezumidificatoarele-comercializate-de-alecoair