AlecoAir P15 KIDDO, un purificator de aer cu 5 sisteme de filtrare si consum redus de energie

BUCURESTI - 27 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle, Sanatate, Tehnologie

AlecoAir, companie specializata in productia si distribuirea echipamentelor pentru imbunatatirea calitatii aerului, lanseaza modelul P15 KIDDO, un purificator cu prefiltru de praf, filtru HEPA, filtru de Carbon Activ, filtru UV si Ionizare, recomandat pentru incaperi de pana la 15 mp.

Purificator de aer AlecoAir P15KIDDO

Purificator de aer AlecoAir P15KIDDO

Zi de zi sunt emise atentionari cu privire la nivelul de poluare atins in marile orase, inclusiv in cele pe care le consideram „curate”, aproape de natura. Nivelul de noxe sau agenti poluanti depaseste, de multe ori, cotele recomandate pentru o viata sanatoasa, iar poluarea afecteaza, evident, si aerul pe care il respiram in casa sau la locul de munca. 

Daca pentru a reduce poluarea exterioara este nevoie de timp si masuri care isi pot arata efectul pe termen lung, pentru a filtra aerul din interior putem actiona imediat, utilizand un purificator de aer special conceput pentru uz casnic. 

AlecoAir, companie ce ofera o gama larga de purificatoare, isi completeaza portofoliul cu un nou model de purificator casnic, ce se remarca printr-un sistem complet de filtrare si un consum redus de energie, AlecoAir P15 KIDDO. 

AlecoAir P15 KIDDO curata aerul excelent datorita sistemului performant de filtrare compus din prefiltru lavabil, filtru HEPA si filtru Carbon Activ. In plus, pot fi activate functiile de Ionizare sau filtrare prin tehnologia UV-C.  

Prefiltrul lavabil retine particulele mari de praf, scame, fire de par. Filtrul HEPA retine eficient microparticulele de praf, polen, acarieni, bacterii sau virusuri, cu o dimensiune mai mare de 0,3 microni. Filtrul de Carbon Activ neutralizeaza mirosurile neplacute (fum de tigara, miros de mancare, s.a.), precum si anumite gaze toxice.

Tehnologia UV-C elimina peste 99,99% din bacteriile, virusurile, sporii de mucegai sau ciupercile retinute de filtrul HEPA, iar prin activarea functiei de Ionizare, aparatul elibereaza ioni negativi ce adera la microparticulele poluante aflate in aer, acestea devenind mai grele si fiind aspirate mai usor de catre purificator. 

Ionizarea aerului este foarte benefica pentru organism deoarece sustine cresterea rezervelor de energie, metabolismul, imbunatateste circulatia sangelui si sistemul imunitar, dar reduce si alergiile sau durerile de cap. 

Purificatorul AlecoAir P15 KIDDO are si cateva functii speciale, extrem de utile: 

    Lampa de veghe – pentru un somn linistit
    Timer – permite programarea timpului de functionare al aparatului pentru o perioada aleasa
    Led de avertizare pentru inlocuirea filtrului

Purificatorul poate fi usor controlat de pe panoul de control foarte intuitiv sau cu ajutorul telecomenzii. Aparatul este suficient de usor, astfel incat poate fi mutat dintr-o camera in alta sau asezat pe un suport mai inalt, incat sa nu fie la indemana celor mici sau animalelor de companie.  

Purificatorul de aer AlecoAir P15 KIDDO poate fi comandat din magazinul online www.alecoair.ro sau din show-room-ul AlecoAir din Plaza Romania. 

 AlecoAir este un brand 100% romanesc ce apartine Alt Aleco Group, companie cu un capital integral romanesc, prezenta pe piata locala din anul 2006. AlecoAir pune la dispozitie, spre vanzare sau inchiriere, o gama completa de solutii pentru a curata in mod eficient aerul dintr-o incapere, de a elimina umeazeala extrem de daunatoare sau pentru a aduce umiditatea si temperatura la un nivel optim: dezumidificatoare casnice, dezumidificatoare profesionale, dezumidificatoare industriale, dezumidificatoare pentru piscine si pentru utilizare la temperaturi scazute, umidificatoare casnice si profesionale, purificatoare de aer, aeroterme si tunuri de caldura, aparate de aer conditionat portabile de uz casnic, ventilatoare de camera si industrial, precum si o gama larga de accesorii, aparate de masura si termohigrometre.