AlecoAir P40 SMART, purificatorul de aer inteligent ce permite monitorizarea si controlul calitatii aerului de la distanta

BUCURESTI - 29 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle, Sanatate, Tehnologie

AlecoAir, companie cu o experienta de peste 14 ani in comercializarea si producerea echipamentelor pentru monitorizarea si imbunatatirea calitatii aerului, lanseaza modelul P40 SMART, un purificator inteligent cu sistem performant de filtrare a aerului. Purificatorul AlecoAir P40 SMART este recomandat pentru incaperi de pana la 40 mp.

Purificator de aer AlecoAir P40SMART

Purificator de aer AlecoAir P40SMART

Monitorizarea si imbunatatirea calitatii aerului reprezinta elemente cheie in prevenirea unor afectiuni pulmonare ce au ca principala cauza nivelul crescut de factori poluanti sau alergeni din aerul respirat. Acest lucru este valabil atat in aerul de afara, dar mai ales in aerul din interior, unde ne petrecem cea mai mare parte a timpului.

Purificatorul AlecoAir P40 SMART este proiectat pentru a realiza o filtrare eficienta a aerului cu ajutorul a 5 tipuri de filtre: prefiltru de praf, filtru TRUE HEPA, filtru Carbon Activ, filtru UV-C si Ionizare. Este potrivit pentru orice locuinta, dar si pentru birouri, sali de conferinte, spatii de joaca, sali de clasa, saloane de infrumusetare sau orice spatiu in care exista surse de poluare. Aparatul are o capacitate mare de ventilare a aerului, fiind recomandat pentru incaperi de pana la 40mp.

Filtrul 3-in-1 format din prefiltru, filtru TRUE HEPA si filtru de Carbon Activ retine scame, fire de par sau matreata de animale, praf, polen, acarieni, spori de mucegai, bacterii, virusuri si neutralizeaza mirosurile neplacute (precum mirosul de mancare sau fumul de tigara) si anumite gaze toxice.

Functia de Ionizare contribuie la curatarea aerului, dar si la imbunatatirea sanatatii organismului. Eliberarea de ioni negativi in incapere este foarte benefica, deoarece diminueaza durerile de cap, reduce simptomele alergice, imbunatateste circulatia sangelui, creste imunitatea si puterea de concentrare.

Cu ajutorul tehnologiei UV-C, aparatul sterilizeaza aerul, distrugand toate microparticulele retinute in filtrul TRUE HEPA, inclusiv virusuri, reducand riscul de transmitere a gripelor sau a altor afectiuni.

Purificatorul P40 SMART poate fi conectat la o retea Wi-Fi si controlat de la distanta cu ajutorul aplicatiei AlecoAir disponibila in Google Play si App Store. Aplicatia permite pornirea sau oprirea aparatului, vizualizarea nivelului PM2.5 detectat de aparat, pornirea si oprirea diferitelor functii: Timer, Ionizare, filtrare UV-C, viteza ventilatorului.

AlecoAir P40 SMART poate fi setat sa functioneze autonom, aparatul regland singur viteza de ventilare, in functie de nivelul de particule poluante detectat. Nivelul particulelor poluante este afisat pe display-ul aparatului – sau in aplicatie – prin puncte PM2.5, dar poate fi sesizat si prin schimbarea culorii LED-ului de stare.

Purificatorul AlecoAir P40 SMART poate fi comandat din magazinul online www.alecoair.ro sau din show-room-ul AlecoAir din Plaza Romania.

 

AlecoAir este un brand 100% romanesc ce apartine Alt Aleco Group, companie cu un capital integral romanesc, prezenta pe piata locala din anul 2006. AlecoAir pune la dispozitie, spre vanzare sau inchiriere, o gama completa de solutii pentru a curata in mod eficient aerul dintr-o incapere, de a elimina umeazeala extrem de daunatoare sau pentru a aduce umiditatea si temperatura la un nivel optim: dezumidificatoare casnice, dezumidificatoare profesionale, dezumidificatoare industriale, dezumidificatoare pentru piscine si pentru temperaturi scazute, umidificatoare casnice si profesionale, purificatoare de aer, aeroterme si tunuri de caldura, aparate de aer conditionat portabile de uz casnic, ventilatoare de camera si industriale, precum si o gama larga de accesorii, aparate de masura si termohigrometre.