Comunicate Aleco Air

Aleco Air

Compania Aleco Air a emis 15 comunicate de presa

 • Inchiriaza un dezumidificator profesional pentru uscarea sapei, tencuielii, gletului sau inainte de montarea parchetului

  BUCURESTI - 23 decembrie 2013

  Mutarea in casa noua ar trebui sa fie o veste cat se poate de buna pentru proprietari, insa noul imobil poate ascunde unele probleme majore, cum ar fi umiditatea excesiva. Acest fapt poate fi cauzat de uscarea deficitara a constructiei, dar si de anumite infiltratii sau de o izolare necorespunzatoare. Dezumidificatorul profesional este cea mai utila solutie in acest caz, deoarece reduce nivelul umiditatii din aer, uscand constructia intr-o perioada de timp foarte scurta.


      comunicatul de presa

 • Dezumidificatoarele casnice va pot rezolva problemele legate de umiditatea excesiva din casele dumneavoastra si va protejeaza impotriva formarii de mucegai si igrasie.

  BUCURESTI - 4 decembrie 2013

  Toata lumea stie cat de dificila este uscarea rufelor pe timp de iarna, cand temperaturile din exterior sunt prea scazute, iar umiditatea din interior este ridicata. Multi oameni apeleaza la uscatoarele electrice pentru uscarea hainelor, desi sunt o optiune costisitoare si conduc deseori la deteriorarea textilelor.
      comunicatul de presa

 • Dezumidificator Casnic

  BUCURESTI - 6 noiembrie 2013

  Aerul umed din locuinta poate fi un real pericol pentru sanatatea copiilor si, in general, a intregii familii. Insa nu numai starea de sanatate are de suferit de pe urma gradului ridicat de umiditate din casa, ci si bunurile tale, tocmai de aceea este nevoie sa apelezi la solutii optime de echilibrare a calitatii aerului din spatiul in care locuiesti. Dezumidificatorul reprezinta cel mai bun mod de combatere a umiditatii excesive.    comunicatul de presa