Noul purificator de aer AirVax aduce beneficii fara concurenta in filtrarea aerului.

BUCURESTI - 14 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Retail

Un nou produs destinat mentinerii unui aer curat in mediul interior va intra in curand pe piata din Romania. Purificatorul de aer AirVax, produs in Marea Britanie de catre Meaco, va ajunge in casele si birourile romanilor prin importatorul Aleco Group

Purificator AirVax disponibil in doua culori alb si negru.

Purificator AirVax disponibil in doua culori alb si negru.

Purificatorul AirVax, protectie eficienta

Aleco Group pune la dispozitia clientilor sai un produs calitativ dintr-o clasa superioara: purificatorul de aer AirVax. Aparatul ofera o protectie eficienta impotriva substantelor toxice precum: particule de praf foarte fine, gaze de esapament, compusi organici volatili , virusuri, varietatatea MRSA a Stafilococus aureus, mucegaiuri, bacterii , fum de tutun si alti factori alergeni .

Testele efectuate in diferite spatii au scos la iveala ca aparatul are performante mai bune decat alte produse similare mai scumpe.

Purificatorul AirVax, sanatos si ieftin

Modul inteligent de filtrare a aerului de care dispune purificatorul de aer AirVax permite captarea particulelor foarte mici intr-un mod mult mai eficient decat un simplu filtru HEPA.

Purificatorul de aer improspateaza incaperile de pana la 25 de metri patrati, tinand la distanta de tine bacteriile, virusii, polenul, mucegaiul si alti factori alergeni. Aerul din biroul sau camera locuintei tale va fi mereu unul pur, folosind inovativul purificator de aer AirVax.

Performantele purificatorului AirVax

Una dintre cele mai notabile caracteristici tehnice a acestui apartat este sistemul de filtrare super-performant. Tehnologia renumitului brand Meaco, adusa in tara de importatoriul Aleco Group, permite ca particulele captate de filtrul purificatorului de aer AirVax sa fie eliminate si retinute de catre filtru.

Filtrul este incarcat electrostatic pentru a mentine in interiorul sau particulele captate din aer. Durata de viata a unui filtru pentru acest purificator de aer este de 3 ani, fiind de altfel singura consumabila a aparatului care trebuie inlocuita.

Purificatorul de aer  functioneaza pe trei trepte de viteza, debitul de aer purificat fiind de 30/48/84 metri cubi/h. Aparatul este dotat cu telecomanda, iar consumul de energie electrica este la un nivel redus, de numai 5 W.

Produsul este disponibil pe alecoair.ro, la pret promotional.