Umidificatoarele, solutia ideala impotriva aerului uscat din casa

BUCURESTI - 13 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Retail

Aerul uscat creeaza disconfort fizic, cauzeaza probleme respiratorii si creste sensibilitatea la raceli, dar usuca si pielea si parul. Iar pe timpul iernii, din cauza surselor de incalzire, umiditatea din aer scade simtitor. De aceea, un umidificator este solutia sanatoasa care te ajuta sa treci cu bine peste anotimpul de primavara.

Potrivit specialistilor, umiditatea din locuinta trebuie sa fie cuprinsa intre 45% si 55%, in functie de anotimp, intrucat vara trebuie sa fie mai scazuta si iarna mai ridicata. Incalzirea locuintei atat de necesara in sezonul rece are ca efect advers o scadere acuta a umiditatii din aer. De aceea ne simtim nasul uscat, avem dureri de cap, stranutam mai des, intrucat praful din incapere nu este retinut, ci este circulat de curentii de aer, avem buzele crapate si fata uscata.

Tocmai pentru a preintampina toate aceste probleme, Aleco Air a adus in Romania unele dintre cele mai bune aparate menite sa aduca umiditatea la un nivel optim. Umidificatoarele dezinfecteaza si purifica apa la o temperatura mare inainte de pulverizare, astfel incat bacteriile sa nu se propage in atmosfera din interiorul casei.

Clean Air Optima CA606, de la Aleco Air, indeplineste si rol de purificator si de umidificator al aerului. Avantajul este ca poti alege sa folosesti cele doua functii importante simultan sau separat. E un dispozitiv modern, foarte silentios si care, prin intermediul unui ecran electronic, iti arata valoarea umiditatii relative dorite si umiditatea relativa reala din incapere. Are telecomanda, asadar poate fi pornit, oprit si setat de la distanta, ceea ce il transforma intr-un aparat extrem de comod. Mai mult, nu necesita consumabile, singurul combustibil necesar fiind apa. Clean Air Optima este potrivit pentru incaperi de pana la 65 de metri patrati.
Acum il gasesti pe site-ul alecoair.ro la pretul de 619 de lei, cu o reducere de peste 200 de lei fata de pretul initial.

Trebuie tinut cont de faptul ca, atunci cand ai un copil, gradul de umiditate din camera lui trebuie sa oscileze in jur de 60-65%. Pe timpul iernii, incalzirea incaperii va scadea umiditatea chiar sub 40%, fapt care ii va dauna sanatatii celui mic.

Cu Clean Air Optima CA807, de la Aleco Air, un aparat care indeplineste trei functii: spalator de aer, purificator si umidificator, copilul va fi mereu in siguranta. Aparatul curata in mod natural aerul, astfel incat toti cei din casa nu vor mai avea probleme din cauza alergiilor. Poate fi folosit incontinuu in orice anotimp: iarna, cand aerul este uscat, primavara, pentru cantitatile mari de polen existente in aer, in veri calde pline de praf si fum si pe timpul toamnei, cand geamurile trebuie din nou inchise si mirosurile din interior trebuie neutralizate.

Clean Air Optima CA807 il poti cumpara acum de pe site-ul alecoair.ro cu pretul de 1.690 de lei, fata de 2.253 de lei cat este pretul fara reducere.

Acestea sunt doar doua dintre produsele de top comercializate de Aleco Air in Romania. Insa poti alege o multime de alte tipuri de umidificatoare, in functie de necesitatile, dar si de bugetul de care dispui.