Ventilatorul Vornado USA, ideal pentru zilele caniculare

BUCURESTI - 6 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Temperaturi caniculare, aer sufocant, umiditate scazuta. Toate acestea pot fi uitate definitiv cu ajutorul ventilatoarelor de aer Vornado USA, care omogenizeaza eficient aerul dintr-o incapere, facand atmosfera extrem de placuta indiferent de vremea de afara.

Ventilatorul Vornado USA, ideal pentru zilele caniculare

Atunci cand un aparat de aer conditionat ti se pare mult prea scump, poti alege varianta mai ieftina, dar la fel de eficienta: ventilatorul de aer. Solutia se poate dovedi si mai utila, in conditiile in care un ventilator are dimensiuni reduse si nu este pozitionat fix, el putand fi mutat dintr-un loc intr-altul, in functie de necesitati.

De ce sa alegi Vornado

Produse premium cu 5 ani Garantie Standard .

Brand-ul Vornado a luat nastere in 1945, imediat dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial,  atunci cand americanii au inceput sa manifeste un interes tot mai crescut pentru aparatele de aer conditionat. In cei 60 de ani de existenta, brandul s-a impus pe piata din intreaga lume, fabrica diversificandu-si productia si devenind renumita pentru purificatoarele de aer, umidificatoarele, aerotermele, aparatele de aer conditionat si ventilatoarele pe care le produce. Calitatea si eficienta acestor „circulatoare de aer”, asa cum au fost numite, au transformat Vornado intr-un lider de piata. Vornado a brevetat si sistemul vortex de circulatie a aerului, celebru la nivel mondial.

Temperatura optima cu circulatoarele Vornado

Venitaloarele Vornado sunt create special sa amelioreze aerul din casa in orice anotimp. Cu alte cuvinte, „amesteca” aerul astfel incat el sa aiba o temperatura constanta in orice punct din incapere.

Imagineaza-ti, spre exemplu, ca, pe timp de vara, esti nevoit sa dormi intr-o incapere cu paturi suprapuse. Daca il alegi pe cel de jos, e posibil sa mai ai sanse sa respiri, insa la cel de la nivelul superior aerul este mult mai cald, iar noaptea va deveni un cosmar. Nu si daca pui in functiune un circulator de aer Vornado USA. Acesta e diferit de acele ventilatoare clasice, care sunt limitate la a pune in miscare doar aerul din fata lor. Sistemele Vornado recircula aerul din incapere omogenizandu-l si creand in acest fel o temperatura constanta.

Circulatorul de aer 533 Vornado USA este ideal pentru incaperi mici, asa cum este un dormitor sau un birou. Aparatul foloseste actiunea vortex pana la o inaltime sau distanta de 21 metri. Are o forma compacta si dimensiuni reduse, ceea ce il face extrem de usor de utilizat. In plus, atunci cand nu este folosit, poate fi foarte simplu depozitat pe un raft al unui dulap, datorita dimensiunilor sale reduse.

O alta varianta tot pentru incaperi mici este Circulatorul de aer 573 Vornado USA,  care are o forma plata, ceea ce il face posibil de utilizat atat in pozitie orizontala, cat si verticala. Pozitia orizontala este ideala pentru vremea calduroasa, intrucat ajuta la omogenizarea si reducerea temperaturii la un nivel confortabil, iar pozitia verticala este recomandata iarna, atunci cand jetul puternic pe care il creeaza forteaza aerul cald sa coboare spre zonele inferioare ale spatiului.

Pentru un spatiu mai mare, precum o living deschis sau chiar o incapere cu birouri, Circulatorul de aer 733 Vornado USA este alegerea ideala. Circula aerul pana la o inaltime sau o distanta de 31 de metri, functionand in trei pozitii de baza. Produce foarte putin zgomot si consuma doar 90 de watti. Este foarte simplu de curatat si de depozitat, aparatul cantarind doar cinci kilograme.

Reduceri consistente de pret

Cel mai probabil, te-ai convins acum de utilitatea unui ventilator Vornado. Poti cumpara un astfel de aparat de pe site-ul alecoair.ro. Gasesti acum aparatele de circulat aerul cu un pret mult redus fata de cel initial. In plus, primesti o o garantie de 5 ani pentru produsele Vornado, ceea ce spune multe despre calitatea si fiabilitatea aparatelor de circulat aerul produse sub acest brand.