Alexandr    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Alexandr

 • Alexandr

  Bucuresti - 10 March 2008

  Comunicat de Forum for International Communications

  Castigatorul editiei 2008 a Premiului Templeton va fi anuntat miercuri, 12 martie, intr-o conferinta de presa ce va avea loc la Centrul Cultelor al Natiunilor Unite din New York. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Alexandr

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Alexandr.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Alexandr. Informatiile despre Alexandr cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Alexandr, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Alexandr, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.