Primul curs online care te Invata Mersul pe Bicicleta lansat de ECHILIBER

BUCURESTI - 28 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Internet, Cursuri

Live site

ECHILIBER.ro (scoala de biciclete, role si skateboard) lanseaza primul curs online de initiere in mersul pe bicicleta! Centrul de educatie nonformala ce ofera din anul 2012 lectii de initiere si perfectionare in sporturile pe roti, atat pentru copii cat si pentru adulti, intra acum pe piata cursurilor online cu antrenorul virtual. Acesta ajuta oamenii sa invete corect echilibrul pe bicicleta direct de pe laptop, smartphone sau tableta, pentru ca in viata reala e nevoie de biciclisti responsabili si abili in orice situatie.

ECHILIBER - Scoala de biciclete, role, skateboard

ECHILIBER - Scoala de biciclete, role, skateboard

 Acum inveti orice, oricand, oriunde, cu un simplu click! Romanii, campioni la viteza internetului, incep sa inteleaga ca omul priceput la toate e pe cale de disparitie si deciziile inteligente implica ajutorul unui specialist in domeniu. Ei apeleaza la serviciile noastre pentru a invata mersul pe bicicleta corect si in siguranta, lucru care ii scuteste de multe probleme de sanatate ce apar din cauza pozitiei incorecte pe bicicleta sau a accidentelor, cum e cazul celor care pedaleaza dupa ureche. 

Alexandru CALTA, Team Leader

Statisticile arata ca in ultima vreme orasele sunt pline de biciclisti, un lucru bun dealtfel, dar multi dintre ei sunt neatenti sau slab pregatiti si nu stapanesc nici cele mai elementare manevre cand vine vorba de mersul pe doua roti, punand in pericol sanatatea lor si a celor din jur.

Primul curs online de mers pe bicicleta vine in sprijinul romanilor interesati de un stil de viata activ si sanatos, care nu fac rabat la calitate si vor sa fie un model pentru copiii lor.

De la zero barat la zero pericol

Acest ghid complet faciliteaza parcurgerea drumului de la pieton la biciclist, fiind potrivit pentru adulti, adolescenti si parinti care vor sa ii invete pe copii sau pe ei insisi bazele mersului pe bicicleta de la A la Z. Contine teorie, exercitii si exemple usor de urmat. Cursantii il pot accesa instant dupa efectuarea platii si printre beneficiile studiului online se numara faptul ca acestia isi aleg singuri zilele si orele de antrenament, iar decizia de a iesi sau a ramane in zona de confort le apartine in totalitate.

Echipa ECHILIBER sustine ca metoda tinutului de sa este invechita, iar sfaturile gratuite ale apropiatilor si cele gasite pe net sunt incomplete, iar in unele cazuri total eronate.

"Observ deseori parinti cu copii de mana sau cupluri care vin fericiti in parc, decisi sa invete echilibrul pe bicicleta, dar pleaca suparati. Asta pentru ca parintele crede ca stie ce sa ii explice, copilul se streseaza ca bicicleta nu sta in echilibru, incepe sa urle, iar parintele se frustreaza si mai tare, fiindca alti copii deja pedaleaza, iar al lui nu e in stare... In cazul cuplurilor e si mai grav! El nu are rabdare, ea e prea incordata si incep sa-si arunce cuvinte care te duc cu gandul la divort" declara Alexandru Calta, Team Leader ECHILIBER.ro

Asa se face ca la scoala de biciclete apeleaza cursanti cu varste cuprinse intre 5 si 85 de ani. Oameni care nu s-au urcat in viata lor pe o bicicleta, precum si cei care au pedalat cat de cat in copilarie dar la un moment dau au suferit un accident si au ramas cu teama de echilibru pe doua roti.

Metoda ECHILIBER garanteaza reusita adeptilor in proportie de 99 la suta, in general, singurele persoane care nu reusesc sa invete mersul pe bicicleta fiind cele care nu urmeaza intocmai indicatiile sau nu aloca suficient timp pentru a exersa.

Despre ECHILIBER

ECHILIBER - Scoala de biciclete, role, skateboard.
Centru de educatie nonformala ce ofera din anul 2012 lectii de initiere si perfectionare in sporturile pe roti, atat pentru copii cat si pentru adulti.
Fondator este Alexandru Calta, un sportiv recunoscut pentru Bike Trial, sport extrem cu bicicleta pe care il practica de peste 15 ani.
ECHILIBER - Gaseste-ti echilibrul, fii liber!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alexandru-calta/primul-curs-online-care-te-invata-mersul-pe-bicicleta-lansat-de-echiliber