Asociatia Alfa Amore Romania

Cluj - Napoca - 10 martie 2009

Comunicat tip General in Auto

Asociatia Alfa Amore Romania, infiintata in noiembrie 2008 de un grup de entuziasti Alfa Romeo, are ca obiectiv principal promovarea marcii Alfa Romeo in randul romanilor.

Asociatia Alfa Amore Romania reprezinta comunitatea Alfa Romeo in Romania prin infiintarea ONG-ului in noiembrie 2008, cu sediul in Cluj. Istoria comunitatii Alfa Romeo se intinde cu cativa ani in urma, insa odata cu infiintarea asociatiei incepe un capitol nou. Momentul de fata gaseste asociatia ca un grup unit de prieteni care impart o pasiune comuna: Alfa Romeo.
Numarul membrilor s-a dublat de la momentul infiintarii asociatiei si continua sa creasca. Asociatia Alfa Amore Romania isi propune promovarea acestei marci in randul romanilor si cresterea comunitatii actuale. Asociatia are reprezentanti in orase precum Timisoara, Oradea, Cluj, Arad, Brasov, etc, in acestea fiind organizate intalniri saptamanale. Detalii despre intalniri se pot gasi pe forumul asociatiei, la www.alfaamore.ro.
De asemenea Asociatia Alfa Amore organizeaza si intalniri nationale.Ca prim pas in promovarea asociatiei si a marcii, Alfa Amore organizeaza in perioada 21-22 Martie 2009 o intalnire a pasionatilor Alfa Romeo la Felix, complexul Verdi.
Asociatia Alfa Amore Romania ofera online posibilitatea de a intra in aceasta comunitate prin intermediul unui forum, precum si informatii despre si cu Alfa Romeo intr-o enciclopedie Alfa Romeo, toate acestea fiind disponibile pe www.alfaamore.ro.
Orice alte detalii legate de Asociatia Alfa Amore Romania pot fi gasite online la adresa web de mai sus.

Despre Alfa Amore

www.alfaamore.ro
media@alfaamore.ro
media@alfaamore.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alfa-amore/asociatia-alfa-amore-romania