Programul oficial al Centenarului Alfa Romeo

Oradea - 11 decembrie 2009

Comunicat tip General in Auto

In 2010 marca Alfa Romeo implineste 100 ani, eveniment asteptat cu infrigurare de toti pasionatii Cuore Sportivo. Pentru a sublinia acest eveniment, Registro Italiano Alfa Romeo si MAC Group, organizatorul Mille Miglia, pregatesc un sir de festivitati in centrul si in jurul orasului Milano in 26 si 27 iunie 2010. Asociatia Sportiva Alfa Amore Romania se va implica activ atat prin participarea membrilor la eveniment cat si prin editarea si publicarea de materiale despre Centenar.

Programul oficial al Centenarului Alfa Romeo

Programul oficial va cuprinde:
26 Iunie 2010 (sambata)
Dimineata: primirea participantilor si distribuirea kiturilor (Milano Fiera - Exibition Centre)
Pranz: dezvelirea sculpturii lui Agostino Bonalumi inspirata de Alfa Romeo 1900 Disco Volante
Dupamiaza: Parada prin centrul istoric pe o ruta rezervata
Seara: Cina Alfisti si music show

27 Iunie 2010 (duminica)
Inrosirea centurii Milanoului cu Alfele participante la Abbraccio simbolico alla Città.

AS Alfa Amore Romania invita proprietarii de autotursime Alfa Romeo, dealerii Auto Italia dar si pasionatii marcii sa i se alature in 2010 la intregul lant de evenimente premergatoare, anuntate pe site-ul Asociatiei. Dintre acestea, cea mai interesanta va fi fara indoiala, competitia monomarca Alfa Amore Competizione organizata pe circuitul de la Arad in aprilie 2010, aflata la a doua editie. Tot pe site-ul Alfaamore.ro, doritorii se pot inscrie in coloanele oficiale catre Milano din luna iunie si se pot implica in organizarea efectiva a deplasarii si participarii la Centenar.

Neoficial, Centenarul se anunta a fi o sarbatoare imensa, la care si-au confirmat deja prezenta toate cluburile Alfa Romeo din Europa si unde mii de Alfe, de la cele istorice pana la Giulietta 2010 vor defila cu motoarele turate prin centrul istoric al orasului Milano in aplauzele orasului ale carui insemne sunt strans legate de imaginea marcii.

Despre Alfa Amore

Alfa Amore Romania este o organizatie neguvernamentala non-profit formata pentru dezvoltarea spiritului automobilistic in Romania si a sportului cu motor.
Asociatia Sportiva Alfa Amore Romania
www.alfaamore.ro
info@alfaamore.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alfa-amore/programul-oficial-al-centenarului-alfa-romeo