Revolutia pe piata de ERP se va numi ASiSria

Cluj-Napoca - 29 ianuarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Alfa Software a intrat în etapa finală de dezvoltare (beta-testing) a componentei RIA (Rich Internet Application) din cadrul sistemului de tip ERP – ASiSplus. Utilizând cea mai nouă tehnologie, această componentă are ca scop dinamizarea pieței de ERP din România după modelul consacrat al giganților IT americani: inovație tehnologică îndreptată înspre client, dar și prețuri accesibile pentru aplicații de ultimă generație.

Revolutia pe piata de  ERP se va numi ASiSria

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, componenta ASiSria este inovatoare deoarece este pentru prima dată când în cadrul unui ERP, operarea de documente primare la diferite puncte de lucru ale unei companii se realizează, printr-o conexiune securizată de Internet, fără ca în prealabil aplicația ASiSria să necesite instalarea. Spre deosebire de metodele costisitoare de transmisie de date uzitate și recomandate în prezent în cazul companiilor dispersate geografic (metoda remote desktop connection sau replicarea), ASiS.ria nu necesită vreo licenţă de terminal services sau pentru mediul de rulare, ci doar o conexiune la Internet. De asemenea, prin intermediul ASiSria sunt eliminate costurile de instalare și configurare pe calculatorul client.
Printre celelalte beneficii ale ASiSria ar trebui amintite: configurabilitatea totală a campurilor după cerințele clientului, interfața rapidă și ergonomică, efectele imediate ale documentelor operate asupra bazei de date centrale, eliminarea costurilor de administrare la nivelul punctelor de lucru care se traduc simplu în creșterea veniturilor.
Următoarea perioadă este dedicată în continuare beta-testingului ASiSria, urmând ca la începutul primăverii să aibă loc lansarea oficială a acestui produs. Echipa de programare Alfa Software a lansat deja invitația distribuitorilor, dar si clienților pentru a participa la procesul de testare finală. Prima companie care a acceptat invitația echipei de programare Alfa Software de a participa la programul de beta-testing este compania Salconserv Mediaș (producție mezeluri, conserve), unde la magazinele proprii localizate în zona Transilvaniei se utilizează deja componenta RIA destinată documentelor de intrări-ieșiri. Toate datele se operează direct pe serverul companiei din sediul său central.
Pe parcursul acestei perioade de testare “la client”, Alfa Software oferă ocazia tuturor celor interesați de a asista la prezentări online sau la sediul clientului și de a beneficia de prețuri promoționale pentru această componentă cu adevărat revoluționară. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați Departamentul comercial al companiei.

Despre Alfa Software SA

Alfa Software S.A. este o companie cu capital 100% românesc, cu sediul în Zalău şi puncte de lucru în Cluj-Napoca, Baia-Mare şi Bucureşti. Alfa Software este producătorul soluţiei informatice ASiSplus şi Microsoft Gold Partner.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina: http://www.asw.ro/asisria/asisria/
Dusa Vasile - Director Comercial
Telefon: 0730020204
Mail: dvasile@asw.ro
officecj@asw.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alfa-software-sa/revolutia-pe-piata-de-erp-se-va-numi-asisria