Soluții ASiS in cadrul firmelor de comerț și distributie

Locul desfasurarii: Sala de conferinte a hotelului Univers T

Organizator: Alfa Software

Soluții ASiS  in cadrul firmelor de comerț și distributie

ALFA SOFWARE S.A. vă invită să participaţi la seminarul cu tema „Soluții ASiS de optimizare a stocurilor/vânzare și gestiune in cadrul firmelor de comerț și distribuție”. Evenimentul va avea loc in data de 30 iunie 2011,de la ora 11.00, in Cluj-Napoca, in sala de conferinte a hotelului Univers T (langa Iulius Mall).

În cadrul întâlnirii vor fi abordate  aspecte  actuale  în dezvoltarea  - inclusiv pe timp de criză - a afacerilor din domeniul comertului si ditributiei prin intermediul sistemelor de tip ERP. Domnul Pavel Cristian Gabriel, directorul de Cercetare-Dezvoltare al companiei Alfa Software, va prezenta:

  • Soluția de management modern a unui lanț de magazine – Pvria/ASiSmag, dedicată firmelor de comerț cu amănuntul, cu accent pe funcționalitățile integrate de vânzare cu casă de marcat, gestiune, inventar, Tablou de Bord al managerului, fluxurile de informații realizându-se în timp real.

 

  • Soluția dedicată firmelor care activează în domeniul distribuției și a căror flux complet se desfășoară având ca nucleu de bază comenzile de livrare, provenite din diverse surse, inclusiv de la agenții de vânzare, de pe teren (ASiSagent).

 

  • Solutii de integrare informatică a activităţilor dintr-o firmă, tratate în mod unitar cu posibilităţi aproape nelimitate de rapoarte care să vă fundamenteze deciziile în oricare dintre activităţi: comerţ, gestiune de stocuri, comenzi, costuri şi analiza lor, până în faza de bilanţ şi raportări statistice.

 

  • Directii noi de dezvoltare ASiS ERP.

 

Intrarea este libera.

Despre ALFA SOFTWARE SA

Alfa Software S.A. este o companie cu capital 100% românesc, cu sediul în Zalău şi puncte de lucru în Cluj-Napoca, Baia-Mare şi Bucureşti. Alfa Software este producătorul soluţiei informatice ASiS şi Microsoft Gold Partner.Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina: www.asw.ro.

Confirmare pana la data: 30 iunie 2011

Participare: Intrare libera