Master Class Ruslan Tatyanin - In premiera in Romania

BUCURESTI - 30 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

După o lungă aşteptare, Ruslan Tatyanin este adus în premieră în România de Alfaparf Cosmetics, unul dintre cei mai importanţi importatori de produse cosmetice profesionale.
Considerat drept unul dintre cei mai inspiraţi hairstylişti din lume, Ruslan Tatyanin a primit titlul neoficial de „Maestru al părului lung” din partea presei de specialitate din Rusia.

Master Class Ruslan Tatyanin - In premiera in Romania
 Nunta reprezintă naşterea unei familii ca şi naşterea unui copil. În acest moment este important să te înconjori de persoanele în care te poţi încrede în totalitate. Exact! Este vorba despre stiliştii şi coaforii profesionişti. Ei vor da strălucire acestei zi importante, facând-o una memorabilă. Dacă doriţi să pătrundeţi în această lume de poveste şi vis, acest Master Class este ocazia perfectă.  

Ruslan Tatyanin - The Wedding Maestro

Arta coafării părului, dusă uneori la un extrem fascinant, a reprezentat un element important al identităţii estetice ruse trăgându-şi seva din opulenţa perioadei imperiale şi din simplitatea vieţii de zi cu zi.

Combinând moştenirea slavă cu strălucirea occidentală, Ruslan Tatyanin a produs compilaţii video Step-by-Step şi cursuri specializate de o înaltă calitate artistică.

A publicat cărţi şi albume pentru experţii din domeniul înfrumuseţării profesionale concentrându-se atât pe utilitate cât şi pe glamour.

Marele său talent i-a asigurat locul de jurat la multiple concursuri de coafură naţionale şi internaţionale.

Lansările colecţiilor sale impresionante au beneficiat de locaţii speciale şi uneori neobişnuite, cum ar fi: Sala Congreselor de la Kremlin sau Arenele din Moscova.

A participat la seminarii internaţionale şi showuri high-end lăsându-şi amprenta artistică şi smulgând ropote nesfârşite de aplauze.

Colaborările cu reviste de top ca BAZAR, VOGUE, HELLO, DOLORES sau HAIR'S HOW, l-au adus în vizorul televiziunilor importante din Rusia, dar i-au şi adus contracte cu teatrele moscovite, unde şi-a arătat şi talentul de make-up artist.

 

La Bucureşti, Ruslan va prezenta colecţia sa definitorie: The Wedding Maestro.

Nunta reprezintă naşterea unei familii ca şi naşterea unui copil. În acest moment este important să te înconjori de persoanele în care te poţi încrede în totalitate.

Exact! Este vorba despre stiliştii şi coaforii profesionişti. Ei vor da strălucire acestei zi importante, facând-o una memorabilă.

Dacă doriţi să pătrundeţi în această lume de poveste şi vis, acest Master Class este ocazia perfectă.

 

Vă aşteptăm la Biavati Events (Str. Rahmaninov 2B, Sector 2), în data de 7 mai 2015 pentru unul dintre cele mai aşteptate momente din domeniul înfrumuseţării profesionale: Master Class Ruslan Tatyanin, un eveniment oferit de Alfaparf Cosmetics.

Evenimentul începe la ora 12.00.

Locuri Limitate!

Detalii si bilete la 0726 777 095

http://www.alfaparf.ro/

https://www.facebook.com/AlfaparfRomania

https://instagram.com/alfaparf_ro/