Algabeth este prezent la cel mai mare târg de piatră din România

Ploiesti - 18 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie, Tehnologie, Retail

Live site

Algabeth, cel mai mare importator şi prestator de servicii din domeniul pietrei naturale, este prezent la Transilvania Stone Expo.

Algabeth Transilvania Stone Expo

Algabeth Transilvania Stone Expo

Din ce în ce mai mulţi constructori şi arhitecţi folosesc şi recomandă folosirea pietrei naturale datorită calităţilor sale: unicitate, varietate, rezistenţă şi durabilitate, valoare adăugată.

Algabeth, cel mai mare importator şi prestator de servicii din domeniul pietrei naturale (marmură, granit, travertin, calcar, onix), vă invită în pavilionul său din cadrul expoziţiei Transilvania Stone Expo care va avea loc în perioada 20 - 22 mai 2016 la Cluj-Napoca.

O gamă largă de produse din piatră şi elemente de piatră utilizate în arhitectură și design vor fi prezentate la expoziţia din Cluj-Napoca care, timp de trei zile, va fi capitala pietrei din Europa de Sud-Est.

Algabeth oferă un discount suplimentar de până la 20% pentru comenzile lansate pe perioada expoziţiei, la produsele expuse, cu livrare până la data de 31 mai 2016.

Echipa Algabeth vă aşteaptă în pavilion pentru a vă pune la dispoziție atât portofoliul complet al produselor de piatră naturală, cât și exemple din proiectele anterioare, finalizate cu succes alături de partenerii săi.

Vă aşteptăm cu drag, V-S 10-18, D 10-14 | 20-22 mai 2016 | Cluj-Napoca

Despre Algabeth Stone Group Industry

ALGABETH face parte din grupul Stone Group International, ce deţine 6 cariere în întreaga lume şi peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de ţări.
Cu cel mai mare stoc din România, ALGABETH vine în întâmpinarea cerinţelor pieţei cu 300.000 mp din peste 500 de modele de piatră naturală, cum ar fi: 120 modele marmură, 230 modele granit, 20 modele travertin, 20 modele de calcar, 15 modele de onix.
Dacă sunteţi interesaţi să lucraţi cu piatră naturală, vă stăm la dispoziţie indiferent de mărimea proiectului dumneavoastră.
Fabrica ALGABETH poate prelucra zilnic până la 1.000 mp de trepte, 1.500 mp de glafuri, 500 mp de placaje de diferite dimensiuni, poate lustrui 200 mp de piatra naturală şi poate efectua diferite prelucrări: lustruire, fiamare, buciardare, periere, antichizare, mătuire, orice tip de prelucrare canturi şi multe altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/algabeth-stone-group-industry/algabeth-este-prezent-la-cel-mai-mare-targ-de-piatra-din-romania