Stona.ro a pregătit reduceri semnificative la piatră naturală

Ploiesti - 14 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Industrie, Imobiliare

Live site

Cel mai are eveniment de cumpărături al anului începe să-și facă simțită prezența începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie. Anul acesta, Stona.ro, divizia de retail a Algabeth Stone Group, te așteaptă cu o serie de reduceri și discounturi semnificative pentru produsele din piatră naturală, atât în showroom, cât și în mediul online, în perioada 18-20 noiembrie 2016.

Stona.ro a pregătit reduceri semnificative la piatră naturală

Timp de trei zile, mare parte din cele 500 de modele de piatră naturală disponilbile in stoc precum: granit, marmură, calcar, travertin, sist, ardezie, sandstone, cuartit sau onix vor beneficia de reduceri masive și îți vor veni în ajutor pentru a da viață tuturor ideilor tale de amenajare. Pe lângă estetica excelentă, piatra naturală este cunoscută pentru durabilitatea excepțională, dar și pentru paleta largă de culori, modele și texturi care te vor ajuta să personalizezi orice tip de construcție și să-ți exprimi stilul prin intermediul ei.

Cu o experiență de peste 19 ani în domeniu, Algabeth este unul dintre cei mai mari furnizori de piatră naturală, cu cel mai ridicat stoc disponibil în România, deținând nu mai puțin de 6 cariere în întreaga lume și peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de țări.

„Ne-am propus să oferim acces facil către aceste produse, cândva destul de greu de obținut, tuturor persoanelor care prezintă interes pentru folosirea acestor materiale în construcțiile lor. Prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate pentru că ne dorim să aducem aceste materiale în casele tuturor românilor” notează Stona pe pagina oficială.

Fie că vrei să te încălzești în nopțile lungi de iarnă, în fața unui nou șemineu din granit, fie că îți dorești ca tradiționala masă de Crăciun să fie servită pe un blat de marmură sau dorești să oferi terasei tale un nou aspect, acum este momentul perfect. Fii pe fază în cele trei zile cu reduceri masive.

Răsfoiește online portofoliul complet al produselor din piatră naturală, pe www.stona.ro, iar pentru a afla mai multe detalii suplimentare despre produsele comercializate, cum ar fi locurile în care se potrivesc, caracteristicile, modalitățile de întreținere și multe altele, accesează pagina de blog sau sună la număr de telefon 0344 255 730, unde unul dintre consultanții Stona.ro îți va face un mic tur prin universul pietrei naturale. Mai e puțin până la Black Friday, așa că fii pe fază!

Despre Algabeth Stone Group Industry

Cu focus pe furnizarea, prelucrarea și punerea în operă a marmurei și granitului, ALGABETH SGI comercializează o gamă variată de materiale și servicii legate de exploatarea și aplicațiile multor alte tipuri de pietre naturale: travertin, calcar, șist, onyx, ardezie etc. Ca volum, vindem peste 80 tipuri de marmură și peste 100 tipuri de granit ce acoperă o largă varietate de nuanțe și culori, potrivite pentru orice stil, aplicație și în cele mai diverse situații.