algiers    

Comunicate de presa si evenimente pe tema algiers

 • algiers. poster Algiers

  algiers

  Bucuresti - 18 January 2018

  Comunicat de OneDay Communication SRL

  ... algiers , cunoscuta pentru sound-ul unic, dystopian soul, va concerta pentru prima data la Bucuresti, duminica 4 februarie, dupa ora 20, la Control Club , in turneul de promovare a celui mai recent album, The Underside of Power ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , live , oneday live , control club , algiers , the underside of power

  Vezi toate comunicatele de presa despre algiers

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul algiers.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la algiers. Informatiile despre algiers cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul algiers, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la algiers, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.