Alibi

Definitie Alibi

Expresie din limba latina in alta parte. Dovada sau mijloc de aparare prin care o persoana isi dovedeste nevinovatia rezultata din constatarea ca la data savarsirii infractiunii se afla in alta parte decat locul unde s-a comis aceasta deci, persoana invinuita sau inculpata probeaza absenta dintr-un anumit loc prin prezenta sa in alt loc sau alta parte.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Alibi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Alibi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Alibi. Definitiile termenilor despre Alibi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Alibi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Alibi.