Corneliu Vadim Tudor (preşedintele Partidului România Mare): ”România nu are voie să fie o ţară săracă!”

BUCURESTI - 19 mai 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Politic

Corneliu Vadim Tudor (PRM): ”România nu are voie să fie o țară săracă!”

Într-un discurs despre Starea Națiunii, liderul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor a arătat următoarele: ”Românii ştiu bine că PRM e ultima speranţă a acestei ţări. Noi nu am fost la guvernare, nu putem fi acuzaţi de dezastrul ţării şi am impus în clasa politică un stil inconfundabil, de oameni cinstiţi şi patrioţi. În aproape toate colectivităţile şi aşezările ţării se află cîte un Mic Vadim, care le spune lucrurilor pe nume, curajos. Noi nu v-am minţit nici-o-da-tă! Noi nu am folosit politica drept trambulină pentru căpătuială. Noi am apărat, întotdeauna, Interesul Naţional, cu orice risc. Nu uitaţi cîte zeci de procese mi s-au fabricat mie de-a lungul acestor ani, şi cum s-a încercat să fim împiedicaţi să candidăm – din fericire, am dejucat aceste planuri. Noi am ţinut sus steagul demnităţii naţionale. Eu am reprezentat România, cu cinste, în cei 5 ani în care am fost membru al Parlamentului European. Numai eu am ţinut piept revizionismului unguresc, cu legea în mînă”.

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Corneliu Vadim Tudor (PRM):

”România nu are voie să fie o țară săracă!”           Într-un discurs despre Starea Națiunii, liderul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor a arătat următoarele: ”Românii ştiu bine că PRM e ultima speranţă a acestei ţări. Noi nu am fost la guvernare, nu putem fi acuzaţi de dezastrul ţării şi am impus în clasa politică un stil inconfundabil, de oameni cinstiţi şi patrioţi. În aproape toate colectivităţile şi aşezările ţării se află cîte un Mic Vadim, care le spune lucrurilor pe nume, curajos. Noi nu v-am minţit nici-o-da-tă! Noi nu am folosit politica drept trambulină pentru căpătuială. Noi am apărat, întotdeauna, Interesul Naţional, cu orice risc. Nu uitaţi cîte zeci de procese mi s-au fabricat mie de-a lungul acestor ani, şi cum s-a încercat să fim împiedicaţi să candidăm – din fericire, am dejucat aceste planuri. Noi am ţinut sus steagul demnităţii naţionale. Eu am reprezentat România, cu cinste, în cei 5 ani în care am fost membru al Parlamentului European. Numai eu am ţinut piept revizionismului unguresc, cu legea în mînă”.

Președintele PRM (care candidează la alegerile din 25 mai, în fruntea listei pentru Parlamentul European) a declarat că ”Singurul extremism adevărat e politica falimentară şi antinaţională practicată în aceşti 25 de ani nefericiţi. România n-are voie să fie o ţară săracă! România este cea mai bogată ţară a Europei, dar are cel mai prost nivel de trai. De ce? Din pricina Mafiei băştinaşe şi a Mafiei venetice. Eu nu vreau ca iubiţii voştri copii să ajungă slugi la copiii îmbuibaţi ai interlopilor şi şmecherilor. Trăiţi prost şi veţi trăi şi mai prost, dacă nu vă treziţi. Ajunge! Bandiţii şi-au bătut joc destul de ţara asta! Se răsucesc în mormintele lor, ştiute sau neştiute, Ştefan cel Mare, Vlad Ţepeş, Mihai Viteazul, Constantin Brâncoveanu, Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Nicolae Bălcescu, Al. I. Cuza, Mareşalul Antonescu. Acesta este momentul adevărului. E timpul ca blestemul care apasă acest popor să ia sfîrşit”.

În finalul discursului despre Starea Națiunii, Corneliu Vadim Tudor a făcut un apel la compatrioții noștri să meargă la urne și să voteze ”pentru o Românie a românilor!”

19 mai 2014

Despre Alina Alupoaei

PARTIDUL ROMÂNIA MARE a fost înființat în iunie 1991 (preşedinte: Corneliu Vadim Tudor; prim-vicepreşedinte: Eugen Barbu). În 1992, PRM intră în Parlament (6 senatori şi 16 deputaţi). În 1996, PRM obține 8 senatori şi 19 deputaţi. În 2000, PRM devine a doua forţă politică - 121 de parlamentari (37 de senatori şi 84 de deputaţi), iar Vadim intră în finală. În 2004, PRM obține 21 de senatori şi 48 de deputaţi. Vadim se clasează pe poziţia a treia. La alegerile europene din 2009, PRM obține un scor dublu față de parlamentarele din 2008, trimițând 3 reprezentanți în PE.