Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor - întâmpinat cu entuziasm în judeţele Argeş, Dolj şi Olt

BUCURESTI - 22 mai 2014

Comunicat tip General in Politic

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor - întâmpinat
cu entuziasm în județele Argeș, Dolj și Olt

Marţi, 20 mai a.c., la invitaţia domnului Constantin Bebe Ivanovici, preşedintele Federalei Naţionale a Revoluţionarilor din România, liderul PRM a participat la festivităţile prilejuite de jubileul a 20 de ani de la înfiinţarea acestei importante organizaţii. Manifestările au avut loc la Cîmpulung Muscel. Sosit la faţa locului, Tribunul a rememorat cîteva momente deosebit de frumoase petrecute în primăvara anului 1984, prin urmare acum exact 30 de ani: realizarea, împreună cu Televiziunea Română, a unui reportaj de scriitor despre vestigiile istorice ale acestei vechi Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti.

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor - întâmpinat

cu entuziasm în județele Argeș, Dolj și Olt

Pe prispa bisericii Mînăstirii Negru Vodă, din localitate, oaspetele a fost întîmpinat de cîţiva dintre cei mai proeminenţi reprezentanţi ai revoluţionarilor. Domnul Constantin Bebe Ivanovici i-a înmînat preşedintelui PRM drapelul sfinţit al revoluţionarilor. Stareţul mînăstirii, părintele Serafim, i-a arătat vizitatorului cele mai importante relicve şi repere de înălţare sufletească ale acestui sfînt lăcaş.Liderul PRM s-a recules la gropniţa voievodului Nicoale Alexandru, fiul lui Basarab Întemeietorul – cel care i-a învins pe trufaşii năvălitori unguri, la Posada, în anul 1330. De asemenea, domnul Vadim a sărutat moaştele Sfîntului Ioanichie. Menţionăm că, în 1848, revoluţionarii C.D. Aricescu, Ion Negulici şi alţii au depus Jurămîntul de Credinţă în această mînăstire.

Apoi, la sediul Filialei PRM din localitate a fost organizată o Conferinţă de Presă. Amabilă gazdă a fost domnul George Bălan, preşedintele Filialei PRM. În această vizită, liderul PRM a fost însoţit de domnul general ing. Marcu Tudor, şeful campaniei electorale a formaţiunii pe care o conduce.

Candidații PRM la Parlamentul European și-au continuat turul de forță, miercuri 21 mai, în județul Dolj. Liderul Partidului România Mare, dl. Corneliu Vadim Tudor, a fost însoțit de Victor Iovici și Alina Alupoaei (candidați pentru Parlamentul European) și de generalul Marcu Tudor (șeful campaniei electorale a partidului). Pe traseul București-Craiova, caravana PRM a fost întâmpinată, în mai multe localități, de grupuri de tineri cu flori și steaguri tricolore.

Programul de la Craiova a inclus, în cursul după-amiezii, o întâlnire cu membrii și simpatizanții Partidului România Mare, la sala Teatrului Colibri (fostul Club Electroputere), și, la orele serii, un duplex special pentru TVR 1 (realizat din studioul regional TVR Craiova).

Președintele Partidului România Mare, dl. Corneliu Vadim Tudor, s-a aflat joi 22 mai în județul Olt. La orele amiezii, a efectuat o vizită la ALRO Slatina, unde a purtat discuții frusctoase atât cu salariații (care l-au întâmpinat pe Tribun cu multă simpatie), cât și cu conducerea combinatului (directorul general și mai mulți directori adjuncți). Liderul PRM a fost însoțit de Alina Alupoaei (candidat pentru Parlamentul European) și generalul Marcu Tudor (șeful campaniei electorale a partidului).

Din programul zilei de joi au mai făcut parte o Conferință de Presă (ținută la Hotelul Bulevard Prestige), o întâlnire cu câteva sute de membri și simpatizanți PRM (la Casa Sindicatelor), precum și un duplex special pentru Radio România Actualități.

Despre Alina Alupoaei

PARTIDUL ROMÂNIA MARE a fost înființat în iunie 1991 (preşedinte: Corneliu Vadim Tudor; prim-vicepreşedinte: Eugen Barbu). În 1992, PRM intră în Parlament (6 senatori şi 16 deputaţi). În 1996, PRM obține 8 senatori şi 19 deputaţi. În 2000, PRM devine a doua forţă politică - 121 de parlamentari (37 de senatori şi 84 de deputaţi), iar Vadim intră în finală. În 2004, PRM obține 21 de senatori şi 48 de deputaţi. Vadim se clasează pe poziţia a treia. La alegerile europene din 2009, PRM obține un scor dublu față de parlamentarele din 2008, trimițând 3 reprezentanți în PE.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alina-alupoaei/liderul-prm-corneliu-vadim-tudor-intampinat-cu-entuziasm-in-judetele-arges-dolj-si-olt