Partidul România Mare promovează tinerii la alegerile europarlamentare

BUCURESTI - 22 mai 2014

Comunicat tip General in Politic


Partidul România Mare se prezintă la alegerile europarlamentare nu numai cu idei şi program nou, dar şi cu candidaţi tineri, proveniţi din organizaţia de tineret a partidului.
Unul dintre aceştia este Alina Alupoaei, o suceveancă ambiţioasă, absolventă de studii superioare în economie, drept şi marketing. Provenind din Organizaţia de Tineret a Partidului România Mare, Alina Alupoaei a luat parte în ultimii ani la toate acţiunile de amploare ale partidului, devenind “un adevărat politician cu valenţe europene, un politician lipsit de tarele celor şcoliţi la Ştefan Gheorghiu, care nu pot, sau nu vor, să judece în spiritul democraţiei reale”, după cum declară aceasta.

 

Partidul România Mare se prezintă la alegerile europarlamentare nu numai cu idei şi program nou, dar şi cu candidaţi tineri, proveniţi din organizaţia de tineret a partidului.

Unul dintre aceştia este Alina Alupoaei, o suceveancă ambiţioasă, absolventă de studii superioare în economie, drept şi marketing. Provenind din Organizaţia de Tineret a Partidului România Mare, Alina Alupoaei a luat parte în ultimii ani la toate acţiunile de amploare ale partidului, devenind “un adevărat politician cu valenţe europene, un politician lipsit de tarele celor şcoliţi la Ştefan Gheorghiu, care nu pot, sau nu vor, să  judece în spiritul democraţiei reale”, după cum declară aceasta.  

“Vreau să demonstrez că nu trebuie să fii soţie de preşedinte de partid, sau de premier, ca să poţi reprezenta cu cinste România în Parlamentul European. Partidul România Mare are un program ambiţios, din care aş enumera impunerea unui salariu minim la nivel european, ceea ce ar aduce o îmbunătăţire certă a nivelului de trai pentru românul de rând,  atragerea masivă de fonduri europene pentru agricultură, cercetare, I.M.M.-uri şi altele, fonduri care să fie accesibile celor cărora le sunt destinate, fără bariere birocratice şi comisioane pentru cei care le aprobă”, mai spune candidatul PRM la funcţia de europarlamentar.

Despre Alina Alupoaei

PARTIDUL ROMÂNIA MARE a fost înființat în iunie 1991 (preşedinte: Corneliu Vadim Tudor; prim-vicepreşedinte: Eugen Barbu). În 1992, PRM intră în Parlament (6 senatori şi 16 deputaţi). În 1996, PRM obține 8 senatori şi 19 deputaţi. În 2000, PRM devine a doua forţă politică - 121 de parlamentari (37 de senatori şi 84 de deputaţi), iar Vadim intră în finală. În 2004, PRM obține 21 de senatori şi 48 de deputaţi. Vadim se clasează pe poziţia a treia. La alegerile europene din 2009, PRM obține un scor dublu față de parlamentarele din 2008, trimițând 3 reprezentanți în PE.