ALINE DISTIBUTION va distribui cele mai noi placi video Sapphire

BUCURESTI - 14 august 2008

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti/România – 14 aug 2008 Gamerii şi graficienii români vor fi încîntaţi să afle că ALINE DISTRIBUTION GRUP va aduce în curând pe piaţa locală cele mai noi şi mai performante plăci video ale SAPPHIRE, inclusiv noile serii dedicate conţinutului de înaltă definiţie (HD).


INFORMAŢII SAPPHIRE

SAPPHIRE este cunoscut la nivel mondial ca cel mai mare producător de plăci video care au la bază tehnologia avansată ATI, oferind soluţii grafice complete, atât high-end, cât şi entry-level.

De asemenea, SAPPHIRE este unul dintre liderii pe segmentul cardurilor grafice high-end, “create” pentru cei mai exigenţi producători de echipament original (OEM). Majoritatea clienţilor SAPPHIRE pe segmentul OEM se clasează printre primii zece în industria de profil.


Toate noile plăci grafice SAPPHIRE sunt certificate Microsoft Windows Vista™ şi rulează soluţia ATI Catalyst™ Software Suite, asigurându-le clienţilor cel mai facil acces la update-uri menite să sporească performanţele, stabilitatea, dar, mai ales, varietatea funcţiilor oferite.DECLARAŢII ALE OFICIALILOR ALINE DISTRIBUTION GRUP ŞI SAPPHIRE TECHNOLOGY

“Suntem încîntaţi să colaborăm cu SAPPHIRE, oferindu-le, astfel, clienţilor noştri cele mai performante soluţii grafice. SAPPHIRE este cunoscut peste tot în lume ca producătorul unora dintre cele mai puternice plăci video, dar şi ca cel mai important dezvoltator de soluţii ATI Radeon,” a declarat Bogdan Tufeanu, General Manager al ALINE DISTRIBUTION GRUP.

“Suntem entuziasmaţi să colaborăm cu ALINE DISTRIBUTION GROUP, deoarece este unul dintre cei mai puternici şi mai dedicaţi distribuitori de componente, care s-a dezvoltat constant de-a lungul timpului, reuşind, astfel, să aibă în prezent clienţi fideli, dar şi un concept inovativ de business, atât în ceea ce priveşte distribuţia, cît şi tehnicile de marketing”, a declarat Simona Cazzani, Director de Vânzări al SAPPHIRE TECHNOLOGY pentru Ţările Mediteraneene.


INFORMAŢII ALINE DISTRIBUTION GRUP

ALINE DISTRIBUTION GRUP distribuie componente, produse software şi accesorii pentru piata IT.

ALINE DISTRIBUTION GRUP este distribuitorul unor companii multinaţionale ca: MSI , Samsung Pleomax, ViewSonic, Raidmax, Kingmax, ECS EliteGRUP, PowerColor, Targus, AEG, LaCie, PQI sau BitDefender.


ISTORIC COMPANII
Despre SAPPHIRE Technology Ltd
Sapphire Technology Ltd dezvoltă, produce şi distribuie la nivel mondial cea mai completă gamă de carduri video bazate pe chipset-uri ATI Radeon. În plus, Sapphire produce plăci de bază cu chipset-uri AMD. Sapphire are sediul în Hong Kong şi deţine două linii de producţie certificate ISO9001 şi ISO14001 în Dongguan, China. Fabricile au o capacitate totală de 1,8 milioane plăci video produse într-o lună.

Pentru informatii suplimentare vizitaţi www.sapphiretech.com


Despre ALINE DISTRIBUTION GRUP
ALINE DISTRIBUTION GRUP a fost înfiinţată în 1995, reuşind să se dezvolte rapid şi constant, numărîndu-se, astăzi, printre cei mai importanţi distribuitori de produse de pe piaţa românească de IT. A deschis prima filială de pe piaţa locală în 2002, iar sediul central al companiei a fost inaugurat la doar un an după aceea, acesta fiind localizat în Bucureşti. ALINE DISTRIBUTION GRUP este certificată ISO 9001, încă o garanţie pentru calitatea superioară a produselor şi serviciilor oferite. Compania are un portofoliu extins de clienţi pe piaţa locală, mare parte dintre ei fiind lideri pe segmentele de activitate. Pentru a putea deservi cât mai bine clienţii din toate zonele ţării, ALINE DISTRIBUTION GRUP a inaugurat nu mai puţin de 9 filiale în oraşe cheie precum Cluj sau Timişoara, dar şi un sediu internaţional în Olanda pentru tranzacţiile la nivel mondial.

Despre Aline Distribution

Aline Distribution Grup s-a dovedit a fi unul dintre cei mai puternici importatori si distribuitori pe piata IT din Romania, incheind parteneriate strategice cu importanti producatori. Fiind o companie de success, raspunde rapid la fluctuatiile pietei, schimbarilor in preferintele clientilor, noilor tehnologii. Scopul Aline Distribution Grup este acela de a creste avantajele colaboratorilor sai, printr-o oferta vasta de produse de inalta calitate, la preturi competitive.
Interactive World

pr@interactiveworld.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aline-distribution/aline-distibution-va-distribui-cele-mai-noi-placi-video-sapphire