MSI anunta noul parteneriat cu Aline Distribution Grup, in Romania

BUCURESTI - 27 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

Incepand cu 1 iunie 2008, Aline Distribution Grup, unul dintre principalii jucatori pe piata IT din Romania, va distribui produsele MSI.

Aline Distribution Grup s-a dovedit a fi o companie puternica, ce are capacitatea si abilitatile de a furniza servicii de distributie de inalta calitate pentru intreaga gama de produse MSI. Datorita acestor atuuri dar si a portofoliului mare de clienti, parteneriatul cu Aline Distribution Grup reprezinta deschiderea de catre MSI a unui nou canal de distributie in Romania, oferind astfel o mai buna prezenta a produselor sale pe piata romaneasca .


« Am ales compania Aline Distribution Grup sa fie noul nostru partener pe piata de distributie IT din Romania, pentru experienta lor vasta in domeniu, pentru flexibilitatea si abilitatea de a se modela dupa cerintele pietei, si de asemenea pentru marea dedicatie catre business. Suntem de parere ca Aline Distribution Grup ne poate ajuta sa crestem imaginea brandului MSI in Romania si planuim sa stabilim un parteneriat pe termen lung cu ei. » a declarat Dragan Milanovic, MSI Country Manager.


Despre MSI

MSI se mandreste cu o experienta de peste 20 de ani in designul si fabricarea de produse IT de o inalta performanta. Gama de produse MSI cuprinde placi de baza, placi video, notebooks, barebones, retelistica, servere, produse electronice de larg consum si o gama mare de accesorii si periferice. Produsele MSI sunt de ultima generatie, iar garantia performantei lor este data de cetificarile ISO 9001 si ISO 14001. Puteti regasi produsele MSI in Olanda, Serbia, Germania, Italia, Polonia, Franta, Rusia, Taiwan, SUA, Canada, Brazilia, Japonia, China, Korea, Austria, Anglia si India.

Piata de desfacere a produselor MSI se imparte intre distribuitorii IT, producatorii de computere si integratorii de sisteme IT. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul companiei, http://www.msi.eu .




Despre Aline Distribution

Mai multe informatii despre produsele MSI puteti obtine contactand departamentul de vanzari al Aline Distribution Grup la adresa de e-mail sales@aline.ro sau unul din distribuitorii locali .


Aline Distribution Grup

Adresa corespondenta: Str. Logofat Tautu Nr.66 , Sector 2, Bucuresti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aline-distribution/msi-anunta-noul-parteneriat-cu-aline-distribution-grup-in-romania