Tunnerele TV Hauppauge – o perspectiva diferita asupra televiziunii

BUCURESTI - 20 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Hauppauge - marca americana de renume - este prezenta in Romania in exclusivitate prin Aline Distribution. Tunnerele TV Hauppauge sunt cunoscute si apreciate pentru calitatea si diversitatea pe care o ofera.

Lumea digitala cuprinde din ce in ce mai mult din spatiul in care ne desfasuram activitatile. Fie servici fie casa, exista o nevoie de reinventare a obiceiurilor zilnice astfel incat sa ne bucuram de viata in conditia in care vrem sa ne pastram conectati la informatie si sa ne bucuram de placerea de a urmari serialul preferat. Hauppauge, marca americana de reunume are solutii pentru fiecare dintre noi. Putem sa ne vedem serialul preferat in timp ce asteptam ca programul de optimizare sa termine verifcarea hardului. Putem sa raspundem la mailurile urgente si apoi sa reluam ce am pierdut. Sau chiar preluand informatia de la camera video sa realizam propriile noastre filme. Exista solutii chiar si pentru cei care calatoresc mult, modelul WINTV-HVR-950 HYBRID TV RECEIVER ce poate fi utilizat atat la desktop-uri cat si la notebook-uri.

Hauppauge Digital INC - http://www.hauppauge.com - (cotata la bursa NASDAQ/HAUP) este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori, integratori si producatori de tunnere TV, aparatura video digitala pentru computerele personale. Prin centrele de dezvoltare Hauppauge Computer Works INC si Hauppauge Digital Europe compania creaza si produce placi digitale video pentru TV-in-a-window, editare digitala video si video conferinte. Hauppauge este un lider in integrarea functionalitatii TV-ului in Computerul Personal inca din 1992.

Hauppauge are un model pentru fiecare segment de utilizator: TV-tunnere interne si externe, stand alone, pe intrare USB sau chiar TV-tunnere ce pot fi legate in retea wireless sau pe cablu pentru mai multi utilizatori. Cu caracteristici precum:
- sunet stereo,
- scanare si memorarea automata a posturilor,
- teletext,
- radio FM,
- inregistrarea imaginilor pe calculator in format Divx sau Mpeg (pentru un consum minim de resurse),
- posibilitatea de a privi un anumit post in timp ce TV-tunnerul inregistreaza o emisiune pe un alt post TV si chiar sa o scrie pe DVD/CD ,
- pornirea si oprirea calculatorului din telecomanda etc.
aceste produse reinventeaza modul in care televiziunea sau radioul se integreaza in viata noastra.

“In scurt timp cu siguranta TV tunnerul va fi o piesa de rezistenta a caminului dumneavoastra facandu-va folosirea mult mai usoara a calculatorului chiar din canapea cu ajutorul telecomenzii, sau putand fi piesea de rezistenta la petreceri dandu-va posibilitatea sa impartasiti cu prietenii pozele din vacanta in timp ce ascultati muzica.” - Ken Plotkin, CEO-ul Hauppauge INC.

Exista si solutii gandite pentru optimizarea bugetul: TV tunerele Haupapge cu maxim de mobilitate - prin conectare pe USB sau in retea. Folosind un singur TV-tunner la mai multe calculatoare personale sau laptopuri, prin achizitionarea unui singur dispozitiv, un grup de utilizatori pot beneficia individual de semnal TV in calculatorul personal. TV-tunerul USB poate fi apoi mutat foarte usor de la un calculator la altul si odata instalat in portul corespunzator se pot impartasii imagini video, poze sau chiar asculta muzica cu toti cei din retea, fie wireless sau cablu.

Despre Aline Distribution

Aline Distribution in cei 11 ani de existenta a strabatut toate etapele majore ale dezvoltarii pietei romanesti de distributie IT. In momentul de fata are un portofoliu de 1500 de clienti activi, 10 sucursale, peste 30 de marci distribuite la nivel national. Prin includerea produselor Hauppauge in lista sa, Aline continua sa urmeze strategia de a oferi pietei branduri de calitate, apreciate in lume.

Dragos Diojdescu, PR Consultant – Strategicom – 0726 777 121

dragos.dio@strategicom.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aline-distribution/tunnerele-tv-hauppauge-o-perspectiva-diferita-asupra-televiziunii