ViewSonic - o imagine asupra performantei

BUCURESTI - 11 iunie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Aline Distribution este din luna mai distribuitor oficial pentru intreaga gama de produse ViewSonic - lider mondial pentru tehnologii vizuale. ViewSonic® Corporation este furnizorul global de tehnologie de varf in domeniul ecranelor LCD fiind compania cu cea mai mare crestere in Europa.

Aline Distribution, una din cele mai cunoscute companii din IT-ul romanesc, devine din luna mai distribuitor oficial pentru intreaga gama de produse Viewsonic. Parteneriatul cu ViewSonic urmeaza strategia de a creste portofoliul cu marci de success, binecunoscute si respectate pentru traditia calitatii si a atitudinii inovative.

“Traind intr-o lume plina de culoare si dinamism cautam intotdeauna performata in ceea ce priveste redarea fidela a imaginii. Incepand cu clipele de relaxare pe care le petrecem in fata televizorului urmarind filmul preferat sau cautand performanta redarii imaginilor la locul de munca, Viewsonic ofera intotdeauna, fara nici un fel de compromisuri, imagini de inalta definite. Pentru Aline este important sa poata oferi partenerilor sai branduri de incredere, iar ViewSonic este inca o confirmare a politicii noastre de distributie.” - Anamaria Igna, National Sales Manager - Aline Distribution.

Produsele ViewSonic au castigat peste 2 000 de premii din partea mai multor publicatii recunoscute si prezente in intreaga lume. Mai mult, compania este recunoscuta ca fiind principalul brand de monitoare non-captive din Statele Unite ale Americii precum si din multe alte tari si a fost numita una dintre firmele cu cea mai rapida dezvoltare din America de catre revista Inc. Magazine. ViewSonic. See the Difference®

Despre Aline Distribution

Aline Distribution - www.aline.ro - in cei 11 ani de existenta a strabatut toate etapele majore ale dezvoltarii pietei romanesti de distributie IT. In momentul de fata are un portofoliu de peste 1500 de clienti activi, 10 sucursale, peste 30 de marci distribuite la nivel national. Includerea Viewsonic in lista de produse este inca un pas in strategia Aline de a oferi pietei branduri de calitate, apreciate in lume.

ViewSonic Corp., - www.viewsoniceurope.com - Avand sediul în Walnut, California, ViewSonic® Corporation a fost infiintata in 1987 fiind o societate cu capital privat care inregistreaza anual, inca din anul 2000, mai mult de 1 miliard de euro din vanzari in intreaga lume. ViewSonic este unul dintre principalii distribuitori mondiali de tehnologie vizuala, inclusiv monitoare pentru computere, ecrane plate, video-proiectoare şi tehnologie HDTV. Gama firmei este adaptata pieţei de specialitate in domeniul afacerilor, educatiei si formarii, internet si divertisment. ViewSonic. See the Difference®
Dragos Diojdescu - PR Consultant, Strategicom Consult
dragos.dio@strategicom.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aline-distribution/viewsonic-o-imagine-asupra-performantei