Overclock la maxim si orice sistem e gratis! www.mediadot.ro !

BUCURESTI - 16 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Concurs MediaDot pentru pasionati ! “Arde-l si iti dam banii inapoi! Am glumit, nu trebuie sa scoata fum ci doar puncte in 3dmark ...”

Mediadot.ro vine in intampinarea entuziastilor din domeniul IT cu un concurs inedit, conceput de catre pasionati pentru pasionati. Oferim sansa unica de a impinge dincolo de limite cele mai performante sisteme disponibile pe piata la acest moment. Mediadot recunoaste meritul deosebit care il poarta forumurile cu profil tehnic din tara noastra si ofera membrilor comunitatilor prima sansa de a participa la acest concurs, fie ei overclockeri experimentati sau novici ce descopera acest domeniu. Majoritatea concursurilor sunt castigate cu noroc.

Participarea la concurs:
Pentru a participa la acest concurs trebuie sa ai un cont de client la wwww.mediadot.ro si sa achizitionezi in perioada 16.06.2008 – 01.08.2008 componentele necesare unui calculator si sa-l asamblezi sau unul din sistemele pregatite de noi special pentru tine in sectiunea de sisteme premium si sa il overclockezi la maxim. Daca nu a luat foc, ne trimiti linkul de validare online pentru rezultatul 3D Mark 2006. Cel care obtine cel mai mare punctaj in benchmark-ul 3D Mark 2006, a castigat banii inapoi pe sistem indiferent cat de scump sau ieftin a fost acesta.

Premii:
Castigatorii vor fi anuntati in data de 05.08.2008. Premiul este in bani, egal cu contravaloarea sistemului achizitionat. Da, nu e nici o greseala de tipar, oricat de scump este sistemul achizitionat.

Regulament Concurs:
Metodele de racire folosite trebuie sa se limiteze la cele disponibile in catalogul de produse Medidaot.ro fara adaptari sau modificari suplimentare cu echipamente ce nu au fost achizitionate cu sistemul, deci pentru cei mai entuziasti dintre voi - fara azot lichid (LN2) si gheata carbonica. Toate testele se fac la temperatura camerei. Un sistem se compune din placa de baza, procesor, memorii, una sau mai multe placi video, hard disk-uri, unitate optica, carcasa, sursa si echipamentele de racire. Juriul isi rezerva dreptul sa ceara o retestare la sediul Mediadot.ro pentru a valida rezultatele.

Despre Mediadot
MediaDot.ro se distinge dintre magazinelor online IT&C din Romania prin doua carasteristici specifice, inca de la lansarea sa oficiala, la 1 decembrie 2006, “magazinul cu layout negru”, dupa cum il cunosc toti clientii de IT&C online, a facut valuri in industria IT prin cresterea sa exploziva (dupa numai un an este unul din primele 10 magazine online din Romania din punct de vedere al volumului de vanzari si al traficului online) si prin integrarea in comunitati. Ceea ce face diferenta intre MediaDot si restul magazinelor online este specializarea pe componente si sisteme premium de calitate superioara, pe sisteme si laptopuri performante de gaming si office, pe accesorii de cooling si gaming, pe solutii personalizate pentru cei cu adevarat pasionati. Nu am uitat nici serviciile de calitate, orientarea catre client si preturile accesibile pentru orice buzunar.

Despre ALKO GRUP SRL

Alexandru Stoian
0751 214 977
alex.stoian@mediadot.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alko-grup-srl/overclock-la-maxim-si-orice-sistem-e-gratis-www-mediadot-ro