Ultimul Discount de inscriere rapida pentru Conferinta Nationala PM Vision 2008

BUCURESTI - 30 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Doar astazi, 30 aprilie 2008, mai puteti beneficia de discountul cumulativ de 30%, pentru inscrierea la a 3-a editie a Conferintei Nationale PM Vision

Ultimul Discount de inscriere rapida pentru Conferinta Nationala PM Vision 2008

Discountul de inscriere rapida de 15% la PM Vision 2008 expira pe 30 aprilie 2008, iar discountul de 15 % pentru membrii* partenerilor in organizarea evenimentului (Project Management Institute PMI Romania Chapter, Asociatia Project Management Romania, SNSPA FCRP – Masteratul de Managementul Proiectelor, CEFE Training Romania, Asociatia Consultantilor Romani in Accesarea Fondurilor Europene ACRAFE, Avocatnet, Comunicatedepresa.Ro, ClubAfaceri, Business-Edu, Administratie.Ro) ramane valabil pana la termenul limita de inscriere (9 mai) la eveniment

5 motive pentru a participa la PM Vision 2008:

-Veti face cunostinta cu reprezentantii Autoritatilor de Management / Organismelor Intermediare pentru Programul Operational Regional POR, Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU, Programul Operational Sectorial POS Mediu, Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR si veti obtine informatii clare despre fondurile structurale, de coeziune sau pentru dezvoltare rurala: finantarile lansate si calendarul finantarilor in curs de lansare, tipurile de investitii eligibile, lista cheltuielilor eligibile, valoarea maxima a finantarii nerambursabile, procentul minim de cofinantare obligatoriu pentru beneficiar, autoritatile ce gestioneaza aceste programe de finantare, sistemele de decontare si plata etc.
-Veti cunoaste si compara diversele programe de pre-finantare complementara oferite de banci si institutii financiare non-bancare, sau programele oferite de fondurile de garantare a creditelor;
-Veti invata din experienta practica a unor profesionisti in project management (Simona Bonghez, Presedinte, Project Management Institute PMI - Romania Chapter, Petru Rares, Director General, Institul Bancar Roman, Razvan Tudor, Managing Consultant, Horvath & Partners, Aurel Istrate, Director Consultanta Complexa, Irecson, Gavril Malos, Vicepresedinte, Asociatia Project Management Romania APMR, Loredana Calinescu, Marketing Manager, Ramboll Romania, Adrian Bunea, Director, AB Broker, Bogdan Abaza, Sef Lucrari IMST-TCM, Universitatea Politehnica Bucuresti UPB, Iulian Cazacu, Director General, Advice Media Group, Marian Dobrila, Director Executiv, TDP Partners, Florentin Cojocariu, Director, ASA Environmental Services, Radu Onofrei, Director General, Romactiv Business Consulting), care va vor prezenta exemple de proiecte, studii de caz, bune practici si lessons learned despre dezvoltarea si implementarea cu succes a proiectelor;
-Veti beneficia de feedback consistent pentru proiectele proprii (conditii concrete de finantare bancara, de scriere a cererilor de finantare sau de asistenta in implementarea proiectelor), prin vizitarea standurilor unor potentiali creditori sau consultanti;
-Veti face primul pas spre comunitatea de elita a managerilor de proiect, comunitate in plina afirmare si expansiune atat pe plan national, cat si international.

* Discountul este valabil pentru primii 20 membri ai fiecarui partener, care se inscriu si platesc taxa de participare la eveniment; discountul de membership este de maximum 15%, indiferent de apartenenta la mai multe organizatii partenere

Despre All Consulting & Training

Conferinta PM Vision este o initiativa a liderilor si profesionistilor in administrarea afacerilor si proiectelor, avand ca scop promovarea si implementarea pragmatica la nivel national a competentelor de project management & financing, a principiilor parteneriatului public-privat, a programelor de finantare europene si a instrumentelor complementare de creditare, ca elemente esentiale in dezvoltarea si implementarea cu succes a proiectelor de modernizare a economiei si societatii romanesti.

INSCRIE-TE ACUM ! Detalii si informatii suplimentare pe www.pmvision.ro, la tel. 021-210.19.81/ 0729-869.259 (zilnic intre orele 10.00-14.00), fax 021-210.25.89, e-mail info@pmvision.ro, persoana de contact Victor Sandu.
info@pmvision.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/all-consulting-training/ultimul-discount-de-inscriere-rapida-pentru-conferinta-nationala-pm-vision-2008