All4Ventilation se extinde online

BUCURESTI - 15 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazin online pentru echipamente HVAC, all4ventilation.ro face parte din categoria website-urilor in continua dezvoltare, adaugand in mod constant valoare prin procesele de imbunatatiri tehnice pentru utilizatori dar si eforturile sustinute de a educa si informa publicul despre importanta ventilatiei si utilizarea corecta a echipamentelor de ventilatie.

Logo All4Ventilation

Logo All4Ventilation

In spatele platformei se afla o echipa de 8 profesionisti dedicati, motivati si orientati catre client, o echipa cu valori si aspiratii comune.

Societatea All4Ventilation, reprezentata in sectorul ecommerce prin magazinul all4ventilation.ro, este membra a grupului de firme Menatwork si rezultatul a peste doua decenii de experienta si devotament in domeniul ventilatiei si climatizarii.

Preferinta crescanda a populatiei pentru cumparaturile online, ofertele din ce in ce mai atractive, gamele largi de produse cat si metodele de plata variate disponibile pe internet au condus comertul online la o triplare a vanzarilor in utimii 5 ani. Aceasta crestere s-a simtit rapid si pentru magazinul online all4ventilation.ro, care deschis de numai 2 ani, si-a dublat cifra de afaceri in 2019 ytd fata de anul trecut.

“Suntem optimisti si increzatori in cresterea afacerii online datorita rezultatelor pozitive obtinute pana acum dar si a multiplelor posibilitati de promovare pe care online-ul le pune la dispozitie, indiscutabil mai multe decat in metodele traditionale de vanzare offline.

In plus, la oportunitatile pe care le are de oferit un business online, se adauga o categorie de clienti noua, altfel greu accesibila societatii, si anume persoanele fizice. Oferim conditii de livrare rapida, termen de returnare prelungit fata de termenul legal cat si consultanta la fiecare comanda, totul pentru ca si noi suntem clienti la randul nostru si stim cat de importanta este increderea intr-un seller online si comunicarea.

O provocare constructiva in domeniu este ca utilizatorul seteaza standardele. Analizele de comportament si de preferinte ale clientilor online ne-au aratat unde si mai ales ce trebuie sa imbunatatim in afacerea noastra” – declara Valentina Vapor, online manager All4Ventilation.

Ventilatoarele de baie si recuperatoarele de caldura printre cele mai vandute produse online

Sezonalitatea isi lasa amprenta si in domeniul HVAC, astfel ca in anotimpul rece cresc vanzarile pentru perdelele de aer cald si echipamentele de incalzire electrice, iar in sezonul cald se cer predominat solutii de ventilatie personalizate pentru fiecare proiect in parte.

“In continuare in strategia de dezvoltare avem in vedere introducerea unor game noi de produse, cum sunt centralele de tratare a aerului, sisteme VRV, cat si completarea gamelor actuale de ventilatoare si perdele de aer prin adaugarea de produse noi. Un alt punct important pe care dorim sa punem accent in 2020 este crearea de parteneriate pentru completarea serviciilor oferite de all4ventilation.ro prin adaugarea serviciului de montaj si posibilitatea de prelungire a garantiei produselor achizitionate de la noi, pentru care suntem importatori exclusivi. Deasemeni, ne mentinem exclusivitatea cu care am pornit la drum in Romania pentru urmatorii producatori: Vortice, Maico Italia cu linia de ventilatoare industriale Dynair, Teknogen, Sisteven, Flexiva si Poliuretanos” adauga Valentina Vapor.

Informatii comerciale

Societate: ALL4VENTILATION SRL
Nr. Reg.: J23/185/2011, C.I.F.: RO27958006
Sediu social: Soseaua de Centura a Municipiului Bucuresti, nr. 103, Popesti-Leordeni, ILFOV, 077160
Banca Transilvania - Agentia Oltenitei, Cont: RO62BTRLRONCRT0303053701

MARCA INREGISTRATA: numărul mărcii înregistrate la OSIM 150407.
PRELUCRAREA DATELOR: S.C. ALL4VENTILATION S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 24873.

Despre All4Ventilation

Solutii profesionale de climatizare si ventilatie