Peste 60% reducere de Black Friday 2014 pe Allboutique.ro - produse romanesti

BUCURESTI - 18 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

Live site

Prima editie de Black Friday 2014 - 21-23 Noiembrie, vine cu reduceri de peste 60% la produsele existente in stoc pe www.allboutique.ro.
Allboutique sustine producatorii locali si comercializeaza produse romanesti.
Produsele care vor intra in campania de reduceri din cadrul "Black Friday 2014" sunt: bluze, camasi, cosmetice, deux-piece, fuste, geci si jachete, încaltaminte, paltoane, pantaloni, pulovere, rochii, ochelari de soare, papioane pentru femei si barbati.

All Boutique

All Boutique

Black Friday 2014 are loc in doua zile de la sfarsitul lunii noiembrie. Prima zi de mari reduceri este 21 noiembrie, iar a doua - peste exact o saptamana, pe 28 noiembrie.

Magazinul online de fashion allboutique.ro propune, in aceste zile, reduceri foarte mari la produsele de pe site. Va reamintim ca toate produsele comercializate pe acest site sunt produse în Romania, in ateliere de design si croitorie, folosindu-se numai materiale de calitate. Toate seriile de produse de pe acest site sunt in editii limitate, in functie de tendintele actuale.

Avand in vedere calitatea produselor, consideram ca preturile de pe acest site sunt mai mult decat rezonabile. Promitem ca, in zilele de Black Friday 2014, sa oferim preturi chiar mai mici la haine si accesorii pentru femei, dar si la accesorii pentru barbati (avem unele din cele mai frumoase papioane de pe piata romaneasca).

Produsele care vor intra in campania de reduceri fashion din cadrul "Black Friday 2014" sunt: bluze, camasi, cosmetice, deux-piece, fuste, geci si jachete, încaltaminte, paltoane, pantaloni, pulovere, rochii, ochelari de soare, papioane pentru femei si barbati.

Pentru cele mai mari reduceri din an, va asteptam pe site in zilele de Black Friday, 21 si 28 noiembrie 2014!